1. “See pole sinu süü, asi on minus.”

Üleolev? Jah!
Totakas? Jah!
Ebamäärane? Loomulikult!

Kõik kolm põhilist rumala lahkumineku elementi on üheks koondatud. Selle asemel, et rääkida tegelikust probleemist või tunnistada, et tunded ei ole enam samad või varem, viskab ta üle mokaotsa lause sellest, kuidas sina end kohe mitte millegi pärast süüdi tundma ei pea. Asi on ju temas!

2. “Ma ei otsi pikaajalist suhet.”

Ta tahab suhet, aga ta ei taha selles pikka aega olla. Ühesõnaga, see tüüp ei ole päris täpselt isegi endast aru saanud. Ära imesta, kui ta paari nädala või isegi paari päeva möödudes sulle sõnumeid saatma hakkab. Või käitub nagu te oleksite parimad sõbrad. Saada ta ise korralikult pikalt, sealt head nahka ei tule!

3. “Mu elu on hetkel lihtsalt nii kaootiline!”

Võib-olla kaotas ta töö. Võib-olla ta kolib. Võib-olla leidis ta uue lemmikbändi. Misiganes tema suureks mureks on, siis mõtle sellele, et tavaliselt otsitakse tuge lähedastelt inimestelt. Kui ta aga saabub sinu juurde jutuga, kuidas tema kiires elus sinu jaoks lihtsalt kohta ei ole, siis võta oma asjad ja lahku. Ning ära mingil juhul tal järgi jooksma hakka. Eneseväärikus, naine!

4. “Ma pean oma raamatule/laulule/maalile keskenduma.”

Misiganes kunstnik ta on, sa segad tema loometööd. Võib-olla vajab ta enda ümber hetkel rahu ja sina oma “tormilisusega” sinna kohe mingil juhul ei kuulu. Võib-olla vajab ta just rohkem särtsu ja sina oled tema jaoks liiga igav. Igatahes, tal on vaja keskenduda. Ja ta ei ole kohe kindlasti valmis kompromisse tegema. Kui aga loometöö valmis saab, siis võite jälle tema arvates suhtesse astuda. Ebareaalne!

5. “Ma ei taha sulle teha samamoodi haiget nagu ma teistele tüdrukutele teinud olen.”

Jah, tal on ka enne tüdrukuid olnud. Aga nüüd hõõrub ta seda sulle lausa nina alla. Milline egoist! Jaluta parem kiiresti minema ja unusta ta kohe! Sellise tüübi peale ei maksa oma väärtuslikku aega raisata.

Allikas: Women’s Health Magazine