Nimelt jättis 32aastane Cristina kallim Harrison ta täpselt selle vabandusega maha, kuid nad hakkasid 18 kuud hiljem teisel pool maailma, Austraalias läbi Tinderi taas suhtlema, kirjutab The Sun. Cristina oli sõitnud sinna, et näha, kas talle meeldiks seal elada, ja tal polnud aimugi, et mees oli vahepeal kodumaa tolmu jalgadelt pühkinud ning ise Austraaliasse kolinud.

Harrison tunnistab nüüd, et nende lahkuminek oli tema süü: "Ma käisin kogu aeg väljas. Ma olin üks neist poiss-sõpradest, kes käib liiga tihti õlletamas. Kolisin Austraaliasse, et Tina eest põgeneda. Mul oli kõrini, et me kogu aeg tülitsesime. See oli kõige kaugem geograafiline punkt. Oleksin tänaseni seal, kui me poleks uuesti kohtunud."

Cristina oli alati unistanud Austraaliasse kolimisest ja ta otsustaski lahkuminekule järgnenud aastal selle sammu ära teha. Kuid ta oli olnud seal vaid kaks nädalat, kui ta läbi Tinderi eksiga uuesti suhtlema hakkas. "Mis sa siin teed?" küsis naine Harrisonilt ja üsna pea said nad juba kokku.

"Mul oli väga hea meel teda uuesti näha ja ta ajab mind alati südamest naerma," meenutab Cristina taaskohtumist. "Me võtsime hotellitoa, sest ta käis tol ajal teise naisega väljas, aga see suhe ei olnud tõsine." Muidugi viskas Harrisoni tolleaegne tüdruksõber mehe kohe kodust välja.

Paar kolis möödunud aastal tagasi Inglismaale ja nüüd ootab Cristina juba nende esimest ühist last, kes peaks kuu pärast sündima. Cristina võttis vastu ka mehe abieluettepaneku.