Kas koledamapoolsetele naistele peavad meeldima koledad ja hoolitsemata mehed, sest vähemalt keegi on olemas? Meeldimine on ju ikka automaatne, sa ei saa sundida end, et sulle keegi meeldiks, sest ta on sinuga samal tasemel. Seda enam, et koledamad naised on tavaliselt hoolitsetud ja ehk rohkemgi, kui ilusad naised, sest peavad vaeva nägema, kuid juba keskmine mees on õllekõhuga ja hoolitsemata.

Kui olen heas vormis ja hoolitsetud naine, kel on isikupärane stiil, aga ilmetu nägu, siis kas polegi muud võimalust, kui kole vormist väljas ja õllekõhuga kiilanev mees? Või keegi selline, kes on täiesti iseloomutu, nii seest kui ka väljast, ning naine on pigem praktilistel põhjustel ema eest? Keegi, kes talle süüa teeb ja riideid valib, sest ise kannab seda, mis parasjagu puhas on, ise vestlust ei alusta ja räägib naistega raamatust õpitud viisakuslausete alusel.

Piltilusad mehed mulle ei meeldigi, liiga tülikas... ja väga ilus mees näeb rohkem homolik või liiga noor välja mu jaoks. Aga et enamik naisi on ikkagi väga ilusad, siis meestel on neid jalaga segada ja koledat või isegi keskmist naist tahavad ainult need, kes kedagi muud ei saa.

Kas on liiga palju nõutud, et kui mina käin trennis, olen heas vormis ja sale, siis tahan seda ka mehelt? Kas mehed vaatavad konkreetselt näo ilu või ka üldist stiilitunnetust ja maitset?