Mul on vist liiga palju sõpru. Täpselt nii ma tunnen. Pidevalt on mingid üritused kuhjumas ja nüüd tunnen, et mul ei jää kohe üleüldse aega enese või enda toimetuste jaoks. Ei oska nagu ka valida ka, kellele öelda ei, sest siis tunnen end ebamugavalt, aga samas see “orav rattas” eluviis mõjub juba laastavalt.

Mul on selline tunne, et kõik on nii pinnapealseks läinud, et ma võiks praktiliselt kõik oma sõbrad välja lülitada, aga samas on kindlasti on nende seas ka mõni, kes on tõeline sõber. Aga paraku elu on selline, et see õige sõber ei tule sulle seda ütlema, vaid suhtlema tuleb ikka see, kellel lihtsalt igav on. Ja kui vaatan Facebooki, siis tundub, et enamikel inimestel ongi vist igav, sest nad laigivad praktiliselt kõike, mida nad loevad või näevad.

See kõik on juba nii hull, et mul pole tõenäoliselt suhet ka sellepärast, et mul lihtsalt puudub aeg mõne mehe puhul selgusele jõudmiseks, kes ta on või ei ole. Ja jällegi, minu kiirest eluviisist tingituna olen vist peletanud eemale mõne, selle üksiku normaalse mehe, sest ma pole jõudnud piisavalt sisukalt vastata.

On kellelgi veel selline elu? Kuidas te sõbrad välja lülitate? Kuidas te välja valite parimad sõbrad?