“See oli mu teine abielu. Mul oli neli last, temal kaks ja me kõik sobisime väga hästi ühte punti. Koos oleme olnud kuus aastat ja sellest kolm abielus. Meil oli imeilus pisikene pulm koos pere ja sõpradega ning sel samal päeval ma teadsin, et selle mehega olen ma elu lõpuni koos.

Mida aeg edasi, seda rohkem hakkas romantika tuhmuma ja pseudoprobleemid võtsid võimust. Me ei pööranud enam teineteisele tähelepanu. Me lihtsalt elasime koos. Muidugi oli meil ka ilusaid hetki, aga säde meie vahelt oli kadunud. Ma olin õnnetu. Kinnitasin endale, et mul on kiire, ehkki tegelikult ma põgenesin mingis mõttes reaalsuse eest.

Ühel päeval sain ma pakkumise oma töökohast sõita paariks päevaks raamatumessile teise osariiki. Olin rõõmuga nõus. Messil olin ma üks kõnelejatest ja publikusse vaadates märkasin, et üks mees vaatab mind eriti pingsalt ja naeratab mulle. Kui olin kõnelemise lõpetanud, tuli mees kohe minu juurde ja me vestlesime paar tundi. Ma tundsin ennast nii elavana. Ma polnud ammu saanud rääkida teemadest, mis mind päriselt huvitavad.

Hiljem kodus olles märkasin, et see mees oli mind sotsiaalmeediast üles otsinud ja kirjutas mulle pakkumisega, et tuleksin 4. septembril temaga teisele messile tema kodulinna ja hiljem võime tema poole minna. Ma olin üliõnnelik ja pikemalt mõtlemata teatasin oma mehele, et ma lähen. Ta pahvatas: “4. septembril? Sa ei mõtle ju ometi minu sünnipäeval mingi võõra mehega konverentsile minna?”

Ja sel samal hetkel sain ma oma veast aru. See lõi mind otse südamesse. Ma vaatasin oma kergelt hallineva habemega meest ja mu süda sulas. Sain aru, et ka mina olen tema hooletusse jätnud ega ole tema vastu huvi tundnud. Ma kirjutasin sellele mehele viisakalt, et jätan vahele ning et ma pole rohkem suhtlemisest huvitatud. Pühendusin jälle oma mehele ja võin kinnitada, et oleme sama õnnelikud nagu alles kohtamas käies. Õnnelikud, aga targemad.

Siinkohal tahangi naistele panna südamele — ärge otsige võõrast meest võõrastelt jahimaadelt, väärtustage enda oma. Probleemidega tuleb tegeleda, mitte need kõrvale lükata.”

Allikas: Daily Mail