Mari ja 56aastane Taavi* kohtusid, kui mees ta enda sekretärina tööle palkas. Taavi oli tol ajal veel abielus ja kuna Mari ei tahtnud afääris osaleda, esitas ta mehele ultimaatumi. Nädala pärast otsustaski mees oma abikaasa maha jätta ja paar on olnud tänaseni koos.

Mari väitis, et nad on Taaviga alati hästi läbi saanud. Neil on sarnane huumorimeel ja neil on paljude asjade osas ühine arvamus. Kuid neli aastat tagasi kukkus see kõik korraks Mari jaoks kokku. Ta tundis, et midagi on valesti ja otsustas Taavi e-kirju kontrollida ning tal oli õigus. Nimelt avastas ta oma abikaasa e-postkastist mitmeid kirju mehe assistendilt, mis tõestasid, et neil on mitu kuud afäär olnud.

Mari väitis, et algselt oli ta šokis, sest ta ei osanud seda oodata. Sellele vaatamata otsustas ta kirjad välja printida ja mehega rääkida.

Vaatamata sellele, et Taavi süda oli tuhandeks killuks murtud, tundis ta jätkuvalt, et armastab oma meest ega suuda elu ilma temata ette kujutada. “Ma ei tahtnud, et meie suhe lõppeks, aga ma pidin õppima teda uuesti usaldama,” rääkis ta.

Viimase kahe aasta jooksul ongi paar oma suhet aeglaselt lappinud. Kuigi nad on korduvalt juhtunust rääkinud, et suuda Taavi jätkuvalt oma tegu selgitada ja seetõttu muretseb Mari, et see võib uuesti juhtuda. Kuid Taavi on seni näidanud, et teda saab usaldada ja ta on valmis kõigeks, et petmist heaks teha.

Mari sõnul on Taavi oma viga tunnistanud ja paar on suutnud omavahelist sidet taas tugevamaks muuta. “Jõudsin ühel hetkel punkti, kus mõtlesin: “Appi, vaata, millest ma peaaegu ilmajäin” ja mõistsin, et see oli võitlust väärt,” kinnitas Mari.

*Nimed on muudetud

Kuidas saada aru, et su kallim petab sind?

1. Ta on alati valmis su palveid täitma, näiteks poodi minema, sest see võimaldab tal veeta rohkem aega oma armukesega.

2. Ta hakkab rohkem oma välimusest hoolima, käib sagedamini jõusaalis või ostab uusi riideid, et näha parem välja.

3. Ta käib liiga sageli tööreisidel ja toob sulle süütundest aina paremaid kingitusi.

4. Ta kasutab oma nutitelefoni teisiti, näiteks eemaldab teated või võtab telefoni isegi duširuumi kaasa.

5. Kui kasutad Facebooki, avastad, et sinna on ilmunud erinevate hotellide ja pesupoodide reklaamid, kuigi sina pole neid asju ammu Google'st otsinud. Tundub, et seda teeb hoopis tema…

Allikas: Daily Mail