"Kas kellelgi on veel sellist olukorda ette tulnud, et alguses on mees suhtest nii huvitatud ning teeb kõik selleks, et tähelepanu võita ja näeb vaeva ning kui lõpuks suhtes olete, muutub ajapikku kõik justkui vastupidiseks? Oled oma mehesse nii armunud ja pead teda nii tähtsaks ning siis tunned, et mees, kes oli alguses nii huvitatud, ei pööra enam üldse tähepanu ning kui vahel mitu päeva ei näe ja talle kirjutad, saad vastuseks vaid ühesõnalisi vastuseid.

Kui olete sellises olukorras olnud, siis millega see on lõppenud?

Minul on hetkel taoline situatsioon. Alguses ei tundunud see mees üldse minu tüüpi ning nüüd ei kujutaks oma elu temata ette. Meil pole mingeid tülisid ja kõik on tegelikult hästi, aga kõik on kuidagi nii tavaliseks muutunud. Temaga olles teeb ta pigem omi asju ega pane tähelegi, kui midagi ütlen või küsin…või kui midagi märkimisväärsemat juhtub, haarab telefoni, et seda enda sõpradega jagada. Ma olen nii kurb selle situatsiooni üle.

Kas sellisel suhtel on perspektiivi? Ta ütleb küll, et on õnnelik ning tahab minuga olla, sellegipoolest tunnen nagu midagi oleks puudu ja ma ei tea, kas asi on minus ja kas ma saaks midagi teha."