Stereotüüpiline käitumine on see, et mees läheneb naisele, kes talle huvi pakub. Kui jutt klapib ja kehakeel ka, on lootust, et asi hakkab omasoodu arenema. Aga kui sa soovid, et suhe oleks edukas, peaksid sa hoopis ise mehele lähenema ja esimese sammu tegema ning sellel on mitu head põhjust:

Kui lähened mehele ise esimesena, on päris kindel, et oled tema kohta juba eeltööd teinud ja mõnes mõttes tead, kellega on tegemist. Mehed aga teevad esimese sammu niisama, kui märkavad lihtsalt ilusat naist. Kuna naised on põhjalikud ja tahavad juba varem koguda palju informatsiooni, on ka suurem tõenäosus, et asi toimiks.

Samuti on suurem tõenäosus saada jutule mehega, kes sind tõesti huvitab. Kuna mehed tavaliselt lähenevad mitmele naisele korraga, on naised tüdinenud nendest tavalistest imalatest lausetest, millega mehed üritavad tähelepanu tõmmata ja sellepärast jäävad nii mõnedki jutuajamised ajamata, sest naistel on lihtsalt kõrini meestest, kes otsivad lihtsalt üheöösuhet. Kui aga naine läheneb ise esimesena, on tal mingis mõttes eelis, sest mehed pole harjunud sellega ja sellepärast on naisel lihtsam ka juttu alustada, sest mees on juba sellest žestist, et naine ise talle lähenes, üllatunud.

Seega naised — kui näete endale huvipakkuvat meest, ehk oleks aeg nüüd ise esimene samm teha, mitte oodata printsi valgel hobusel, keda ei pruugigi tulla?

Allikas: Brightside