Aga üksi olemises ei ole mitte midagi halba! Üksinda saab hoida kokku palju raha, teha iga õhtu peale tööd täpselt seda, mida hing ihaldab, kodu on alati samas seisus nagu sa selle jätnud oled… seda listi võiks lausa lõputult jätkata.

Naisel, kes sobib üksikuks (üksik ei ole sama, mis üksildane!), ei ole toksilisi sõpru, sest nad ei luba enda ellu inimesi, kes teeksid neile vaimselt või füüsiliselt halba, sest nad on piisavalt enesekindlad, et seda mitte teha. Kui keegi peaks üritama neile kuidagi halba teha, saavad nad tunda tõelist piina, sest sellised naised ei luba endast üle sõita mitte ühelgi viisil.

Vallalised naised on ise parimad sõbrannad, sest neil on päriselt ka aega oma lähedaste jaoks, keda nad ei külva pidevalt üle vingumisega oma mehe üle, sest nende jaoks on vägagi okei olla vallaline.

Naine, kes sobib vallaliseks, on emotsionaalselt tugev ja teab, et ta ei pea lootma teiste inimeste peale, sest ta saab alati ise hakkama. See on äärmiselt oluline omadus, mis kahjuks paljudel suhtes naistel jääb vajaka. Kuna nad on harjunud hakkama saama, saavad nad suurepäraselt iseendaga läbi, ehk nad ei vaja pidevalt teiste inimeste heakskiitu ükskõik kas siis oma välimuse või töökoha või muude tegemiste osas.

Niiet, vallalised naised — põhjust kurvastamiseks ju ei ole, või mis?