1. Naine on olnud truudusetu. 71% vastanuist jätaks petja naise päevapealt maha. Kasuks ei tule ka see, kui naine on üles tunnistanud kõrvalehüpped varasemates suhetes — petja märk jääb alatiseks külge.

2. Naisel on hügieeniga probleemid. Loodetavasti ei käi see väga paljude naiste kohta, aga kuna see välja toodi, siis järelikult ikka on probleeme küll. Naised, kasige end puhtaks! Hambad korda, juuksed puhtaks, viisakad ja puhtad riided selga, haisuvabad sokid-sukad ja aluspesu — elementaarne! Kui end unarusse jätate, jätavad mehed teid unarusse ja leiavad kellegi, kelle jaoks pesemine on sama oluline kui hingamine.

3. Naine on töötu. Paraku on nii, et mehed ei usalda naisi, kes ei ole suutnud endale tööd leida. Kullakaevaja mainet on lihtne tekitada, aga sellest lahti saada pole niisama kerge.

4. Naine ei oska rahaga ümber käia. Kullakaevajad, nagu mainitud, ei lähe kellelegi peale. Naine, kes on ainult raha peal väljas, kes ei suuda oma kulusid ja tulusid kontrolli all hoida ja kes ei suuda mõista, mida krediitkaardivõlg tegelikult tähendab, ei ole usaldusväärne ja sellisega ei ole meestel huvi oma tulevikku siduda.

5. Naine suitsetab. Meestel, kes ise suitsetavad, ei ole sellega probleeme, aga mittesuitsetajate jaoks on see kindel turn-off.

Allikas: The Stir