Olen nüüd umbes 5 kuud koos olnud imelise mehega, kõik on väga tore ja ta on mu vastu nii kena, selle tõttu tunnen veel enam pidevalt hirmu, et äkki ta leiab kellegi ilusama ja parema. Ükskõik, kus ta käib, elan seda sisimas üle ja kujutan ette igasugu asju, mis kõik juhtuda võib.

Ta otsustas näiteks hiljuti uue hobiga tegelema hakata, ta puutub seda tehes naistega palju kokku, sedasi 4 korda nädalas ja mulle ei meeldi see üldse! Kardan, et tekivad mingid uued tutvused ja üks asi viib teiseni jne...samas ei taha teda kuidagi piirata ka.

See ei aita absoluutselt, et püüan enda hobidega või asjadega tegeleda, see lihtsalt ei tööta, ma ei suuda midagi teha, kõike tehes tuleb lõpuks masendus peale, aga ma ei taha talle seda välja näidata.

Tahaks kuidagi vabamalt võtta ning enda enesehinnangut tõsta, aga ma ei tea, millest alustada. Kas keegi oskaks nõu anda? Tegelikult ei ole mul põhjust teda mitte usadada ja sellise pideva kartusega, et äkki ta leiab kellegi parema, on väga masendav päevast päeva elada.

Terapeut Roman Timofejev vastab sellele küsimusele siin: SUHTESPIKKER | Miks ma olen liiga armukade ja kuidas sellest üle saada?

Põhjalik juhend on siin: Nii tuled toime piinava armukadedusega