Näiteks, nende nõksude abil võib esimene kohting lõppeda nii, et sellele järgneb ka teine:

30aastane Cassandra: “Ma soovitan kaht asja: jõua varem kohale ja proovi alustada teievahelist vestlust sõnumi teel juba varem. Vali istekoht nii, et tunneksid end mugavalt, säti end sisse ja saada talle sõnum, et said teile laua. Kui ta vastab, võid visata mõne nalja (ehk enda riietuse või selle kohta, et oled juba viis jooki ära joonud). Sel viisil, kui ta kohale jõuab, on tal juba midagi öelda või millegi üle naeda.”

31aastane Megan: “Mul on alati peal suurepärane parfüüm/kölnivesi, et jääksin talle millegagi meelde.”

27aastane Nikki: “Mulle meeldib kutsuda kaaslast esimesele kohtingule oma lemmikusse baari. Kuna see on minu jaoks tuttav koht (see on mu teine kodu), siis tean, et tunnen end seal mugavalt. Lisaks teab baarmen mind ja mind koheldakse seetõttu nagu VIP-i ehk olen oma kaaslase ees, kellele ma muljet püüan avaldada, eriti lahe.”

28aastane Jill: “Raskuste tõstmine tekitab minus alati tunde nagu suudaksin kõigega hakkama saada, mistõttu, kui mul on aega, proovin alati enne esimest kohtingut jõusaali jõuda.”

29aastane Erika: “Ma olen õppinud, et alati on hea süüa midagi kerget enne, kui lähed esimesele kohtingule kokteilitama. Esiteks, ei tea ma kunagi, kas me tellime ka midagi süüa või mitte ning ma ei tunne end hästi, kui olen terve aja näljane (ja loen minuteid, et minna koju ja midagi süüa). Teiseks, ma joon esimesed paar jooki päris kiiresti ära (süüdistan selles närvilisust) ja, kui olen eelnevalt söönud, ei jää ma liiga kiiresti purju.”

27aastane Laura: “Ma käin pikas ja luksuslikus vannis — vahel koos klaasikese veiniga. Soojas vees lõõgastumine aitab ärevuse vastu ja tunnen end enne esimest kohtingut paremini.”

27aastane Holly: “Tunnen end paremini, kui üks mu sõpradest teab kohtingu kohta, mistõttu annan talle teada, kuhu ja millal me läheme ning palun tal endale kohtingu ajal helistada, et kontrollida, et kõik oleks ikka hästi.”

28aastane Chelsea: “Kui tunnen end liiga närvilisena, ütlen selle ka oma kaaslasele välja, mitte ei proovi seda tunnet ignoreerida või varjata. Üheksal korral kümnest on nad rõõmsad, et ma seda ütlen ja samastuvad minuga.”

Allikas: elite daily