Suur osa ostetud sekspesust ei jõuagi kunagi magamistuppa, sest paarid eelistavad pigem tagasihoidlikkumat ning mugavamat pesu.

Ainsad korrad, mil naised oma erootikapoest ostetud vallatud ja napid rõivaesemed välja otsivad, on sünnipäevad, aastapäevad või heal juhul ka valentinipäev.

Portaali keepItSimplySexy.com esindaja sõnul küsitleti 1000 paari ning tulemus näitas, et pärast abiellumist muutuvad inimesed laisaks. Abielupaarid viitsivad harva teineteise rõõmustamiseks oma kõige uhkema pesu selga panna, küll aga kantakse "erilisteks puhkudeks" hoitud pesu tihti siis, kui minnakse sõpradega lõbutsema.

Ning uhket pesu ei panda klubiõhtule selga tingimata lootuses õhtu lõpetada kellegi voodis, vaid hoopis seetõttu, et kena pesu paneb inimesi end seksikana tundma.

Kokkuvõtteks saab sellest uuringust järeldada, et inimesed viitsivad rohkem vaeva näha oma sõprade kui oma abikaasa pärast.

Head lugejad, kuidas teiega lood on? Kas ostate ja kannate seksikat pesu pigem abikaasa rõõmustamiseks või sõpradega välja minnes enda hästi tundmiseks?

Allikas: Femalefirst.co.uk