Ma tahaks väga aru saada, miks naine on valmis sünnitama mehele lapsi, andma lastele mehe nimed, jagama mehega kodu ja majapidamist, koristama, süüa tegema… Ja seda kõike lihtsalt elukaaslasena, lihtsalt “laste emana”. Mul on kahju, et traditsioonid on nõnda hääbunud ja inimesed on hakanud oma “vabadust” ja “iseseisvust” nõudma seal, kus varem olid traditsioonid, tavad, pühendumus…

Minu jaoks on see häbiväärne, et naine laseb end nõnda alandada ja ära kasutada. Pagan, me ju teame, et meestel on pühendumisega raskusi, seetõttu peamegi meie, naised, olema need, kes teevad vajadusel esimese sammu! Selle asemel, et jääda abieluettepanekut igatsema peaks me selle lõpuks ise ära tegema — kui naine tunneb, et ta tahab end kõrval oleva mehega siduda, siis sidugu! Mees ei pruugi eales selle pealegi tulla, eriti kui tal on sõbrad, kes samuti vabaabieludele oodi laulavad.

Naised, lõpetage see vallaslaste sünnitamine — iga laps tahab sündida TÄISVÄÄRTUSLIKKU perekonda! Muidu võib mees iga hetk minema jalutada ja seda koos kõigi asjadega. Abielu ei ole kõigest paber, see on pühendumine mehele ja kinnitus sinule!

LOE KA: