Enamasti on naistel pikalt vallaline olek seotud ühe põhjusega, mis võib vabalt esineda järgnevas kolmes kõige levinumas põhjuses:

1. Sa arvad, et mees peab tegema esimese sammu

Kui sina oled naine, kes arvab, et meeste- ja naistevaheline võrdõiguslikkus on oluline teema, siis kuidas sa saad üldse arvata, et mees peaks olema see, kes teeb esimese sammu? See ei ole ju loogiline. Kui sulle keegi meeldib, võid vabalt ka ise teha selle esimese sammu, see ei ole nii raske. Kui sa muudkui ootad ja ootad ning ise mitte midagi ei tee, et su elu muutuks, siis ei tasu olla üllatunud fakti üle, et see ei muutugi.

2. Sind erutavad täiesti valed mehed

Oled sa varem oma elus olnud halvas või vägivaldses suhtes ja sa tunned, et ükskõik mida sa ka ei teeks, sind tõmbabki lõpuks ainult selliste isikuomadustega meeste poole, kes lõpuks sulle haiget teevad?Sa pead muutma oma mõttemaailma, andma andeks iseendale ja ehk ka meestele, kes on sulle haiget teinud, et sa suudaksid lõpuks oma eluga edasi liikuda ja leida endale kaaslase, kes on päriselt ka sind väärt.

3. Sa ei oska olla naiselik

Jah, naiselik olemine on väga suhteline mõiste ja kõige parem on olla ikkagi sina ise, aga kui sa oled väga pikalt üksinda olnud ja ennast käest lasknud, siis ei ole kahjuks ka midagi imestada selle üle, et sa ei ole ehk esimene naine, kelle peal jääb meeste pilk pidama. Mehed armastavad silmadega. Sa ei pea välja nägema nagu supermodell, aga kui sa isegi ise ei taha ennast peeglist vaadata, siis on ju asi selge.

Allikas: YourTango