Kui sa oma tunnetest talle räägid, oled sa ju märganud, et ta üritab juttu eemale viia. Ta ei ole sulle kunagi öelnud, et ta sind armastab.

Kui sa kahtled tema tunnete siiruses, siis vaata järgi: kui ta teeb alljärgnevas nimekirjas olevaid asju, siis ei armasta ta sind praegu ega hakka seda ka kunagi tegema.

1. Ta suhtleb sinuga ainult siis, kui ta tahab

Sa võid saata talle mitu sõnumit aga ta ei hakka sulle sellepärast vastama.

Ta hindab sind küll, aga sa ei ole tema elus esmatähtsal kohal. Ongi kõik. Ta vastab sulle siis, kui ta leiab selle jaoks sobiva aja.

Ta ei mängi sinuga. Isegi, kui sa seda arvad. Ta annab sulle omal moel teada ainult, millisel tasemel teie suhe on. Võta seda arvesse!

2. Ta ei tutvusta sind oma perele ja sõpradele

Kui mehel on sinu vastu tõsised kavatsused, siis on ta sinu üle eelkõige uhke ja tahab sind tutvustada kõigile. Kui ta hoiab sind eemale oma perest ja sõpradest, siis ei ole sa tema jaks õige naine ja ei saa selleks kunagi. Kurb, aga nii ta on.

3. Ta ei taha sinuga läbi sotsiaalmeedia suhelda

Ta ei taha jätta muljet nagu ta tunneks sind ja käiks sinuga läbi. Kindlasti ei kirjuta ta oma profiilidesse, et ta sinuga suhtes on. Ta ei hakka sinu nime lisama ka postitustele. Ta ei taha, et teised teavad, et te läbi käite.

4. Ta ütleb sulle, et ta pole sind väärt

Mehed, kes ei taha tõsist suhet, ütlevad seda alati. Kui mees ütleb sulle, et sa väärid kedagi paremat või et tema pole sind väärt või siis hoopis, et tal on halb iseloom ja kõik naised lähevad tema juurest minema, siis mu kallis, usu teda! Ta ei taha sind.

5. Ta ei tule kunagi sinu juurde

Ikka käiakse teineteise juures. Kui sa aeg-ajalt oled teda kutsunud enda juurde ja ta alati leiab mõne vabanduse, et seda mitte teha, siis on see sellepärast, et ta ei armasta sind. Ta ei taha su tunnetega mängida ja ta ei taha sinuga tegemist teha.

6. Ta kaob mõnikord mitmeks päevaks

Kui kedagi armastatakse, siis hoitakse teda oma tegemistega kursis, et mitte teist inimest asjatult muretsema panna. Kui mees aga kaob mitmeks päevaks ilma, et sa teaksid, kus ta on, siis ilmselt ei armasta ta sind.

7. Ta tuleb sinu juurde ainult siis, kui ta on joonud

Iga kord, kui te olete koos, ta joob või on joonud. Kui see nii on, siis ei ole sa tema unistuste naine. Kui ta vajab alkoholi selleks, et sinuga koos olla, on tal mõni probleem, mida sina tema asemel lahendada ei saa. Või siis oled sa lihtsalt lõbutsemiseks nagu kirss kokteili sees. Kainelt pole tal sind vaja.

8. Ta väldib silmsidet

Suhtlemine on iga suhte alus. Armunud olemine on tore, aga armastus on väärtusetu, kui mõlemad kaaslased ei suuda maha istuda ja tõsiselt omavahel rääkida. Kui su mees väldib silmsidet samal ajal, kui sa temaga tõsistest asjadest räägid, siis pole ta lihtsalt valmis suhteks. Leia endale mees, kes julgeb sulle silma vaadata!

9. Ta ei taha su sõpradega kokku saada

Talle meeldib tema sõnade järgi sinuga koos olla, aga kui sa räägid sellest, et teda oma sõpradega kokku viia, leiab ta sada vabandust, miks praegu on veel selleks liiga vara. Tegelik põhjus on aga selles, et ta teab, et su sõbrad võivad tema mängu läbi näha.

Allikas: Kodused Lood