Vahet pole, kas kohtusite kohvikus või hoopis läbi mõne tutvumisäpi, tõenäoliselt on teil mõlemal vähemalt mõnes sotsiaalmeedia kanalis konto olemas. Ja kuigi sealt võib teise inimese kohta nii mõndagi teada saada, on ka mõned harjumused, mis meestele naiste puhul kohe üldse ei meeldi.

1. Nad on kogu aeg pildis

Meestele ei meeldi, kui naine nende küljes ripub ja kui tal pole üldse oma elu. Sotsiaalmeedias võib see tähendada, et sa kommenteerid ja vajutad "meeldib" igale tema postitusele. Võta paus. Sa ei pea olema esimene, kes ta tegemistele reageerib. See jätab sinust hoopis veidriku mulje.

2. Sa suhtled liiga palju

Kas kirjutad talle iga päev ja kogu aeg? Meeste silmis on selline käitumine pisut tüütu. Tore, kui sa talle aeg-ajalt kirjutad ja te suhtlete, aga mitte iga ärkveloldud minuti. Ja sama käib ka tema postituste kommenteerimise kohta.

Vahel tasuks jätta terve päev vahele ning seda eriti siis, kui sina oled alati esimene, kes ühendust võtab või ühiseid plaane välja pakub. Ja kui tema on hoopis see, kes sulle kogu aeg kirjutab, ära vasta talle alati kohe, vaid sea teie vahele tervislikud piirid.

3. Sa ei näita oma "parimaid" külgi

Kui naine postitab palju pilte, mis ei ole just kõige ilusamad, võib mees ühel hetkel otsustada, et ta ikka ei ole sellest naisest huvitatud. Miski ei tapa head vestlust kiiremini, kui atraktiivsuse kadumine. Vali pisut hoolikamalt, mida sa postitad.

4. Sa oled oma postitustes liiga emotsionaalne

Kas sa avaldad iga asja kohta arvamust? Arvamuse omamises ei ole midagi halba, aga kui sa kogu aeg oma emotsioone välja valad, võib see ühel hetkel imelik näida.

5. Sa postitad liiga palju poliitilist kraami

Paljud inimesed kasutavad just sotsiaalmeedia kanaleid, et jagada oma poliitilisi vaateid, aga on võimalik, et mees, kes sulle parasjagu meeldib, seda just kõige positiivsema pilguga ei vaata. Samas, kui tal ongi sinust täiesti erinev maailmavaade, siis ehk on see hoopis hea, et ta su elust kaob?

6. Sa ületad igasugused privaatsuse piirid

Kas nuhid tema minevikus? Ja küsid seejärel temalt küsimusi tema eelmiste kallimate kohta? See jätab sinust äärmiselt ebakindla mulje ja kuigi sa enda arvates rahuldad kõigest oma uudishimu, ei ole see just kõige parem viis teievahelise usalduse loomiseks. Pole siis ime, et ta järsku su sõnumitele enam ei vasta...

7. Jagad teie suhte kohta liiga palju

Postitad pidevalt teist nunnusid pilte ja staatuseid, aga kui tema on privaatsem inimene, ei pruugi ta sellest kõigest vaimustuses olla. Eriti juhul, kui teie suhe pole veel tõsine.

8. Postitad sotsiaalmeediasse ka asju, mida sinna postitama ei peaks

Läksid kellegagi tülli ja pesed nüüd oma mustri trussikuid sotsiaalmeedias? Sellised suhtlused peaksid ikka näost näkku käima.

Ole tark ja mõtle vähemalt kaks korda, enne, kui "postita" nuppu vajutad.

Allikas: YourTango