Kes nad siis sellised on?

Kontrollifriik

Mees, kes juba peale esimest kohtumist tahab kõike sinu kohta teada ja hakkab sulle iga päev sõnumeid saatma. Alguses võib see armsa teguviisina tunduda, aga tegelikult on tal alati vaja teada, kus ja kellega sa oled. See on hirmus, sest suhte edasi arenedes võib ta muutuda vaimseks vägivallatsejaks, ta soovib sind kogu täiega endale ja sõbrannad ei tule kõne allagi.

Igavene vinguja

Näed juba esimesel kohtumisel, et ta ei ole rahul ühegi söögi ega jututeemaga ning tegelikult oleks ta tahtnud hoopis midagi muud teha. Ükskõik kui positiivseks sina ka juttu keerata ei üritaks, on tal ikka alati midagi halba öelda. Lõpuks muutud ka sina tema kõrval negatiivseks.

Identiteedikriisis mees

Tal ei ole tulevikuplaane, ta on väga kergesti mõjutatav ja ehkki alguses võib vaimustavana tunduda mõte, et saad ta panna oma pilli järgi tantsima, siis ühel hetkel saad aru, et päris jama on koos olla kellegagi, kellel puuduvad oma mõtted, tahtmised ja soovid.

Maailmanaba

Nagu nime järgi aru saab, on tema kõige tähtsam ja seda arvamust ta ei muuda. Kõik peab käima tema järgi. Ta eeldab, et sa teeksid talle pidevalt komplimente ja muudkui ülistaksid tema ilu.

Nartsissist

Tal puudub empaatiavõime, ta ei oska sinuga samastuda ja igal juhul on mõistlik sellistest tüüpidest kõrvale hoida.

Aga kes on sinu aega väärt? Milline see mees peaks olema, kes väärib sinu kõrval olemist?

Mees, kellega koos olles tunned sa end turvaliselt. Kes on sulle lojaalne. Ta ei ütle sulle halvasti. Sa tunned, et ta tahab ja ihaldab sind, kuid ei käi sulle peale, kui sinul parajasti millekski tuju ei ole. Ta toetab ja innustab sind ning sa kujutad ette teie ühist tulevikku. Te armastate koos aega veeta, aga samas on teil mõlemal oma hobid, mistõttu ei ole te üksteise külge klammerdunud ja saate suurepäraselt aru, et iga inimene vajab vahepeal aega ka iseendale.

Allikas: YourTango