Vestlused korduvad
Kui vaidlete samade asjade pärast juba kümnendat korda ja probleemile lahendust ei paista, siis ei ole väga mõtet rohkem pingutada ka. Eriti siis, kui see tüli on põhjustatud partneri kinni jäämisest oma või sinu eelmisesse suhtesse ja tema suutmatusest sellest üle olla ja keskenduda praegusele hetkele ja teie omavahelisele suhtele.

Tema on sinust rohkem huvitatud kui sina temast
Valus tõde, mida keegi ei julge välja öelda ega isegi endale tunnistada on see, et ühel või teisel hetkel hakkad sa ringi vaatama ja mõtlema, kas äkki on kuskil sinu jaoks keegi parem. Vähesed õnnelikud saavad elu lõpuni kindlalt vastata “EI!”, aga enamik meist siiski avastab end ühel hetkel kojuminekut vältima, teistega flirtima, sõnumeid ignoreerima ja tundma, et füüsiline veetlus on täiesti kadunud. Mõni asub siis petma, mõni püüab ära kannatada, aga ainult vähesed julgevad endale tunnistada, et on aeg edasi liikuda.

Füüsiline veetlus on kadunud
Inimese vastu, keda sa armastad, austad ja kellega tahaksid pikalt koos olla, peaks sul ka seksuaalne tõmme ikka säilima. Kui sa avastad, et sul pole üldse seksituju ja sa ei kujuta isegi ette, et see peaks lähiajal uuesti tekkima, on see märk, et teie aeg on läbi. Ohumärk on juba see, kui sa ei taha talle kaissu pugeda ega käest kinni võtta, või kui hakkad varakult enne teda magama minema.“

Sa tunned end ka temaga koos üksildasena
Selle asemel, et võidelda ühise eesmärgi eest, võitlete üksteise vastu. Seda nii oma suhteteemadel, karjääriplaneerimisel, rahaasjades kui kõiges muus, mis tegelikult on tähtis. Kui elad koos inimesega, kes sind ei toeta, tunnedki end väga üksikuna ja see tähendab, et on aeg minna.

Ta ärritab sind juba pidevalt
Vaata oma suhtele tõsiselt otsa, kui sind hakkavad ärritama ka sellised pisiasjad, millele sa varem tähelepanugi ei pööranud.

Teie väärtushinnangud on erinevad
Näide: sinul on oma vanematega väga lähedane suhe, aga tema enda perega üldse ei suhtle ja pigem räägib neist negatiivselt. Sina tahad lapsi, tema üldse mitte. Tema ei taha reisida, sina muust ei mõtlegi. Algul tunduvad need erimeelsused lahendatavad ja isegi vähetähtsad, aga mida aeg edasi, seda suuremaks käärid teie vahel neis asjus muutuvad ning tüli majja toovad. Kumbki teist peab mingis endale väga tähtsas asjas väga olulise järeleandmise tegema ja lõpuks viib see kindlasti lahkuminekuni nagunii, parem siis juba kohe.

Teie tulevikuplaanid on nagu öö ja päev
Sina oled kujutlenud oma elu linnas, keset teatrit-muusikat-kino-karjääri, aga tema planeerib teile vaikselt kodu keset metsi ja eemal kõigest ning kujutab ette, kuidas sa kasvatad maal lehmi ja teie kümmet ühist last. Kui maailmavaated on nii kardinaalselt erinevad, et neis pole isegi üht kokkupuutepunkti, ei ole sellel suhtel kohe kindlasti pikka ja õnnelikku tulevikku.

Su partnerit ei huvita su unistused
Igal juhul on suhe vale, kui keskendub ainult ühe partneri vajadustele. Kui teda ei huvita, mida sina tahad, mis sulle huvi pakub ja käima tõmbab ning arvab, et kogu teie suhe peab liikuma ainult tema rütmis ja tema soove täites, astu parem kohe minema, sest see ei muutu kunagi.

Sa ei tunne end temaga koos mugavalt
“Ma sain aru, et on aeg juhe seinast tõmmata, kui temaga koos olemine ei olnud enam lihtne, lõbus ja lahe, vaid muutus raskeks tööks ja tundsin ennast temaga ebamugavalt. Mu eksil oli kogunenud nii palju viha ja lahendamata emotsioone, et me pidevalt tülitsesime. Ei ole mõtet piinata ennast suhtes, mida ei saa parandada ja mis paneb sind ennast halvasti tundma.“

Allikas: StyleCaster