Räägin teile oma loo. Meie muinasjutt küll lõppes, aga lihtsalt tahaks oma kogemust kellegagi jagada. Ehk päästab see nii mõnegi suhte või paneb naisi asjadele teisiti vaatama.

Oli mees, tore, armastav ja hooliv. Kõik oli olemas, mis ühes suhtes peaks olema. Koos me küll ei elanud, aga kohtusime tihti. Meil olid ühised huvid, oli koos lõbus ja ka füüsiliselt klappisime ülihästi. Ent ometigi tekkis minu hinge kahtlus. Võibolla oli just see kahtluse tekkimise põhjuseks, et sain ülevoolavalt komplimente, igal sammul rõhutati kui kallis ma olen ja kuidas ta mind armastab ja ei saa ilma minuta elada ja maailmas pole ühtegi teist naist, keda ta tahaks, ta isegi ei vaata teiste poole.

Kõik oli ilus ja ma tõesti uskusin, neid sõnu, kuni karm reaalsus mu maa peale tagasi tõi. Mees käib regulaarselt tutvumissaitidel ja otsib sealtkaudu omale armukest. Ja nii juba aastaid. Ei hakka pikemalt sellel peatuma, kuidas selle avastasin ja mil moel sain teada paroolid, aga mul õnnestus mõnda aega kõrvalt jälgida tema tegevust neil saitidel. Jah, mis seal salata — lugesin läbi kogu kirjavahetuse, mis ei olnud just eriti peenetundeline lektüür. Tean, et poleks seda pidanud tegema, aga ei suutnud kiusatusele vastu panna ja tegelikult olen õnnelik, et sain teada, mis minu selja taga tegelikult toimus. Lisaks tegin ka omale mõnda sellisesse portaali sobivate kriteeriumitega kasutajakontod ja igas neis võttis lisaks teiste meeste hulgas minuga ühendust ka minu kallim, kes oli oma jutu järgi juba kaua õnnetus suhtes ja vajas sõbrannat, kes teda aeg ajalt lohutaks ja sobivusel ka voodirõõme pakuks. See oligi minu jaoks viimane piisk karikasse, ühel päeval vistaksin kogu selle kirjavahetuse talle näkku ja kõndisin minema. Jah, ma ei tea, kas ta mõne naisega nendest portaalidest ka reaalselt on kohtunud või testis lihtsalt oma konkurentsivõimet, aga tel numbreid oli küll ohtralt jagatud sooviga kohtuda.

Aga nüüd minu loo teine tahk — armsad naised, te ei kujuta ettegi kui palju saadavad teie kallid ja armastatud mehed kirju teistele naistele läbi selliste portaalide. Ma sain sadu kirju ja ei valeta kui ütlen, et 90% meestest kes minuga tutvuda soovis, olid nö korralikud mehed, kes tahavad rutiini murda ja otsivad abieluvälist sekssuhet. Neist omakorda 90% olid nõus mind vajadusel ka materiaalselt toetama ja mitte väikeste summadega. Vot sinnamaale oleme oma internetimajandusega jõudnud.

Mina järeldus kogu asjast oli see, et meeste sõnu ei saa uskuda ja mida rohkem sinu külge klammerdub ja mida ilusamaid sõnu ütleb, seda suurema tõenäosusega petab. Mees on mees ja selleks ta ka jääb. Kui on võimalik kõrvalt panna, siis ilmselt ka paneb.