Armastus on Mari Metsalliku südamemissioon

“Armastus on minu lemmikteema, mu südamemissioon. Püsivad ja toitvad armastussuhted on meie kõige tähtsam looming siin elus, sest ilma nendeta häviks ja närtsiks siin maa peal kõik,” kirjutab Mari Metsallik oma uues raamatus ”Naiselikkuse saladused”. “Minu soov on, et läbi teadlikkuse tõusu lõppeksid lahutused ja lahkuminekud, et armastuse energia aina kasvaks ja abielud muutuksid purunematuteks õnne allikaks mehele, naisele, lastele ning mitmetele järgnevatele generatsioonidele. Et imeline armumistunne oleks kestev ja jääv.”

Mari usub, et kui oled valinud abielluda, siis oled vandunud olla selle inimese kõrval nii heas kui halvas, igavesti. Sellepärast ei ole kihlumine ja abiellumine lihtne otsus, vaid naine peaks väga hoolikalt valima.

Armastus avab südame ja meele

Tõeline armastus muudab hinge valgemaks ning inimese paremaks, kuid Mari Metsalliku sõnul ei pea meie kultuur armumist millekski vaimseks, hoopis vastupidi, armumist lausa naeruvääristatakse ja peetakse ajutiseks hulluseks, ebaratsionaalseks ”pea kaotamiseks”, illusiooniks, ajukeemia kokteiliks.

Kui inimene armub, siis ta vabastab end ego kontrolli alt, toimub meele puhastumine ja südame avanemine. Armunud inimene tunneb, et ta on hoitud ja armastatud, ta kogeb empaatiat ja hoolivust, eraldatuse tunne asendub ühtsusega. Tundes ennast hästi, näeb inimene ka oma kallimas vaid head.

“Tegelikult on armumine sügavalt vaimne,” kinnitab Mari. “Mõne inimese elus on see ehk ainus vaimu kogemise hetk. Armumine on vaimu täielik kohalolu. Armumine on tõeline vaimne kogemus. See on meie tõeline olek, turvaline, puhas ja puutumatu madala sagedusega energiatest.” Ta on uurinud, et Inglismaa neuroloogid avastasid, et tugeva armumise korral lülituvad välja need ajupiirkonnad, mis on seotud negatiivsete tunnetega, nagu hirm, viha ja lein.

“Naiselikkuse saladused” raamat kirjeldab, et armastus on energia, mis tervendab ja uuendab. Kui meis ei ole piisavalt armastust, tunneme elus tühjust, meie sagedus langeb ja mõttemaailm on täis mõttetust. Kõik halb on armastuse puudusest ning kõik hea tuleb läbi armastuse.

Kontaktis iseendaga elame harmoonias

“Selleks, et taastada tõeline armastus iseenda ja seejärel ka teiste vastu, on vaid vaja end taasühendada oma tõelise, puhta olemusega,” kirjutab Mari oma raamatus. “Seejärel saabuvad juba kõik vajalikud teadmised meie enda seest. Kui oleme kontaktis enda tõelise olemusega, püsime segamatult harmoonias ja hingerahus ning suudame hoida oma suhet läbi elu õnneliku, armastusrikka ja külluslikuna.”