"Kaabakaid on ilma peal igasuguseid, aga mind paneb imestama üks asi: ma olen üle 50 aasta vana, aga mind pole keegi kunagi "krabanud" ja mul ei tule meelde, et mind oleks ahistatud. Kui mõni (noor)mees on oma emotsioone väljendanud, siis on need alati olnud lugupidavad. Lugupidav oli ka minu tulevane abikaasa, kes olevat olnud enda sõnade järgi "pätt, kaabakas ja valerahategija" ning muidu tänavakakleja. Vahel ta imestab, kuidas ma ei tea mõnda roppu slängisõna, aga siis ma tuletan talle meelde, et ta on printsessiga abielus.

Võin oma elukogemuse võtta kokku järgmiselt: austusväärne naine peab käituma väärikalt, aga samas sõbralikult ning käituma meestega lugupidavalt, isegi kui mõni neist on kaabakas. Ehk siis jõuame ka vastastikuse lugupidamiseni. Eneseväärikus on see, mis ei lase naise käitumist mitut moodi tõlgendada ja on üheselt arusaadav.

Ma kordan veel kord: lugupidav ja väärikas suhtumine meestesse igas mõttes ja igas olukorras (see ei ole allumine)! Pikka iga teie õnnele ja kirglikule suhtele!"