Must

Musta värvi aluspesu kannavad tugevad ent ülimalt sensuaalsed naised. Sellise naise võlud võivad vahel varjatud olla, kuid pole kahtlustki: voodis on ta meeletult kirglik.

Punane

Värvispektri soojad värvid punane, oranž ja kollane tekitavad erutust ja annavad elujõudu juurde. Punane aluspesu võib juba ainuüksi kandja vererõhku, pulssi ja hingamissagedust tõsta — punases pesus naist imetlevast mehest rääkimata. Punase pesu kandjad on psühholoogi hinnangul kirglikud ja energilised ning sihikindlad, tihti ka dramaatilised naised — voodis kui tulesädemed, kes kannavad hoolt ka enda rahulduse eest. Sellist pesu kandev naine on tujukas ja dramaatiline ent samas just seetõttu ka lummav.

Valge

Valge kandjat ei maksa naiivitariks pidada. Jah, tema loomus võib olla süütu ja minevik puhas, kuid ta on alati ka pakkumistele avatud. Naine, kes armastab kanda lumivalget pesu, on voodis usin õppija.

Ihuvärvi

Ihuvärvi või beež rinnahoidja annab aimu rahulikust isiksusest, kellega on mõnus suhelda. Ta seisab kahe jalaga maa peal, on kindel ja ta ei häbene midagi.

Roosa

Roosa pesu viitab romantilisele ja õrnale loomusele. Selline naine januneb hellust. Roosat kandev naine on sensuaalne, kuid laseb alati mehel mängu juhtida.

Allikas: Daily Mail