1. Sa ei suuda kunagi otsustada, kas vallaline olla on hea või halb ja mõtled selles suhtes kogu aeg ümber. Selle vabaduse hindamiseks läheb tavaliselt pikalt aega ja nüüd, kui oled lõpuks ometi tugev ja enesekindel naine, ei vaja sa tegelikult kedagi. Eriti, kui näed, kui masenduses kõik suhtes inimesed pidevalt on. Küll aga mõjub ka üksindus aeg-ajalt rusuvalt ja neil hetkedel ei saa sa sinna midagi parata, et tahaksid ka kellegi kaisus filme vaadata.

2. Flirtimine on sinu jaoks suur küsimärk. Kui mõni kutt ütleb sulle, et sa oled ilus, mõtled kohe, et milline tagamõte tal olla võiks. Flirtimine on sama keeruline nagu mõni raskem matemaatiline valem, mida sa kunagi selgeks ei saanud.

3. Viies ratas vankri all olla pole mingi probleem. Sa oled sellega juba nii harjunud, et sind võiks lausa meistriks kutsuda.

4. Kui sulle keegi väga meeldib, mõtled pidevalt välja “mis oleks kui…” stsenaariumeid. Sõnumite vahetamine tekitab sinus tohutut ärevust, sest mõtled pidevalt, mida ta võiks öeldu all tegelikult mõelda. Analüüsid igat tema sõna, kuigi tead ise ka, et see on täiesti mõttetu.

5. Peatselt märkad, et isegi su sõbrad ei usu enam, et su kõrvale võiks keegi tekkida. Sa ütled pidevalt kõigile meestele ära, sest kardad, et tegemist on järjekordse tobuga, kes sind niikuinii petab.

6. Pööritad silmi kõige peale, mis on kuidagi “armastuse” teemaga seotud. Sa ei viitsi isegi enam oma sotsvoogu jälgida, sest lihtsalt nii väsitav on vaadata pilte pealtnäha ideaalsetest paaridest. Kõik abielluvad või jäävad rasedaks ja sul pole selle kõige jaoks lihtsalt aega…

7. Oma horoskoobi lugemine on su igapäevane rituaal. Mõtled, et tähed ongi süüdi selles, et sa ikka veel vallaline oled.

8. Õpid iseennast hästi tundma ja see on tegelikult väga oluline. Mõndasid asju peavad inimesed üksi tegema ja nüüd, kui oled lõpuks ometi aru saanud, kes sa tegelikult oled, ei vajagi sa enam kedagi teist. Võimalik, et sa lihtsalt soovid kedagi enda kõrvale.

Allikas: Tought Catalog