Siin on mõned teaduslikud faktid, mis näitavad, et tõeline armastus on palju rohkemat kui miljon roosiõit ja sajad päästetud kiisupojad:

8. Ta kuulab sind rohkem, kui ise räägib

Enamik mehi armastab rääkida iseendast ja endi saavutustest, aga armunud mees oma südamedaamiga nii ei käitu. Ta kuulab naist, keda ta armastab, väga tähelepanelikult ja küsib küsimusi, sest teda tõesti huvitab see, mida sa räägid.

Kui meest ei huvita see, mida sa räägid ja ta ei kuula sind, aga samas on ta alati valmis enda huvidest rääkima, on aeg mõelda, kas see on just see suhe, millest sa alati unistanud oled.

7. Ta hoolib su sõpradest ja perest

Armunud mees hoolib sinu perest ja sõpradest, sest nad on osa sinu elust. Talle ei pruugi nad alati meeldida, aga ta ei keela sul kunagi nendega suhtlemist. Ta on alati sinu jaoks olemas, kui sa teda vajad.

6. Ta ei jäta sind kunagi vestlusest välja

Kui sageli oled sa kogenud hetki, mil naised jäetakse meestevahelisest vestlusest inetult välja? Armastav mees ei tee nii kunagi. Ta käitub oma armsamaga nagu võrdsega ega solva sind kunagi.

5. Ta on sinu üle alati uhke ja räägib seda ka teistele

Paljud mehed vihkavad seda, kui naine on neist edukam ja seda eriti siis, kui nende elu ei lähe päris sellises suunas nagu tahaks. Armastav mees kohtleb oma naist aga austusega ja seetõttu on ta alati õnnelik, kui naisel hästi läheb. Tal pole mingit probleemi seda ka oma sõpradele tunnistada.

4. Ta on tänulik ja julgustab sind alati

Armunud mehe kõrval tunneb naine end alati erilise ja olulisena ning seda seetõttu, et mees ütleb talle pidevalt, kui tänulik ta naise armastuse eest on. Ka pärast aastatepikkust abielu ei võta armastav abikaasa oma naist loomulikuna, vaid hindab igat temaga veedetud päeva.

3. Ta on valmis kompromissideks isegi siis, kui sa seda väga ei nõua

Iga suhe põhineb tehtud kompromissidel ja vahel peavad mõlemad olema valmis millestki loobuma. Suhtes, kus pole armastust, juhtub see tavaliselt sellepärast, et üks surub enda soovi väga tugevalt peale, aga kui mees päriselt naist armastab (ja vastupidi), on ta valmis enda asjadest aeg-ajalt ka ilma palumiseta loobuma.

2. Ta ausatab sinu isiklikku arvamust isegi juhul, kui see tema enda omast erineb

Mõte, et loeb ainult ühe inimese arvamus, ei põhine armastusel. Isegi, kui su partner on väga kangekaelse iseloomuga, muutub see juhul, kui ta kohtab naist, keda ta päriselt armastab. Ta on valmis õihe naise jaoks vahel isegi oma arvamust muutma.

1. Sa oled tema prioriteet number üks

Armastav mees teeb alati sellise otsuse, mis ka tema naisele kasulik on ja seda mitte ainult sellepärast, et talle meeldib temaga koos aega veeta, aga sellepärast, et ta käitub naisega nii nagu ta oleks osa tema tulevikust.

Lugeja, jaga meiega, kuidas sina saad aru, et sinu mees sind armastab?

Allikas: BrightSide