1. Sa pole veel lapsepõlves tekkinud hingehaavu terveks ravinud

Kui su lapsepõlv polnud just kõige õnnelikum, pead enne, kui toimiva suhte lood, oma hingehaavad terveks ravima.

2. Sa kannad ta maha juba peale esimest "apsu"

Ta teeb ühe väikese vea ja sina tead juba kindlalt, et tema ei ole see õige. See pole aus, sest ükski inimene ei ole ideaalne. Keskendu selle asemel hoopis tema positiivsetele omadustele ja anna see üks kord andeks.

3. Su standardid on liiga kõrged

Otsid oma ellu 40ndates eluaastates edukat juristi, kes pole kunagi abielus olnud ja kellega ei kaasne pagasit? Kindlasti peab ta olema lõpetanud hea ülikooli, elama villas, omama uhket autot ja ideaalseid kõhulihaseid? Võimalik, et jäädki teda otsima...

4. Keskendud oma mineviku suhetele

Sa oled lõksus negatiivses maailmas, kahetsed minevikku ja oled seetõttu kibestunud ning seetõttu ei suudagi sa luua uut suhet, mis toimiks. Kes tahaks olla koos kellegagi, kes keskendub ainult negatiivsele? Mitte keegi. Seega, proovi minevikust õppida, lase minna, kasva ja keskendu positiivsele.

5. Sul on madal enesehinnang

Madal enesehinnang võib olla üks süüdlane, mis ei lase sul ühtegi suhet luua. Raske on armastada kedagi teist, kui sa ei suuda iseennastki armastada. Keskendu nüüd mõnda aega iseendale ja siis otsi romantikat.

6. Kardad, mis juhtub, kui leiad õige inimese

Hirm võib olla põhjus, miks sa ikka veel vallaline oled. Vahel kardame kaotada oma vabadust või hoopis potentsiaalse teise inimese, kes võib olla veel parem, kui see praegune kavaler.

7. Sa ajad taga kedagi, kes pole vallaline

Äkki ta jätab oma abikaasa maha, aga seni seod sa end kellegagi, kes pole vaba, mis tähendab, et ka sina pole vaba, et leida keegi, kes sind otsib.

8. Arvad, et pead suhtes muutuma kellekski teiseks

Sa ei tohiks iial end suhtes muuta kellekski, kes sa ei ole ja olla ei taha.

9. Sa kordad samu suhtemustreid

Kui avastad, et kordad pidevalt samu suhtemustreid, on aeg suhted pausile panna ja hoopis iseennast arendada. Vabane neist vanadest käitumismustritest ja siis loo suhe, mis toimib.

10. Sul on raske teisi inimesi usaldada

Me mõistame sind: teisi inimesi usaldades võid paratamatult ka haiget saada, mis on emotsionaalselt hirmuäratav. Aga sa pead riskima, kui tahad saada väärilist tasu. Parem on armastada ja kaotada, kui üldse mitte armastada.

Allikas: Power of Positivity