1. salareegel: tee talle komplimente

Kõik teavad, et naistele meeldivad komplimendid, aga ka mehed armastavad neid ja seda pole vaja häbeneda. Komplimendid teevad meid kõiki põlvist nõrgaks!

Aga kust alustada? Kuna su kallim on suurepärane, siis tõenäoliselt suudad mõelda tuhandeid kiitusi, mida talle öelda. Mine lihtsalt vooluga kaasa ja tee kompliment iga kord, kui tunned, et soovid seda teha. Ütle talle näiteks: "Kallis, sa teed alati kõige parema kohvi" või "Kui hea idee sul tuli, et võiksime koos siia parki tulla!" Usalda meid, ta nägu lööb uhkusest särama.

2. salareegel: toeta teda ALATI

Olenemata sellest, kui hullumeelsed mõned tema uued ideed on, toeta teda ja ole ta jaoks olemas. Reaalsus on, et õigeid ja valesid valikuid ei ole olemas. On vaid valikud ja sa ei tea iial, milline neist pikas plaanis kasulikum on. Seega, vahet ei ole, mida ta otsustab teha, usu, et ta saab sellega hakkama. Sinu toetus aitab tal seda saavutada!

3. salareegel: hoolitse ta eest

Julgeme mehi armastades ja austades öelda, et nad ei oska paraku sageli enda eest hoolt kanda. Nad ei söö regulaarselt, unustavad duši all käia ja oma riideid vahetada/pesta/kappi ära panna. Neil on lihtsalt nii palju muud teha, et nad unustavad neile igapäevastele tegevustele tähelepanu pöörata.

4. salareegel: õpi midagi küpsetama

Igale mehele (erandeid ei ole) meeldib süüa ja mis muudab teie kodu parimaks kohaks, kuhu peale pikka tööpäeva minna, on maitsev kodune toit.

5. salareegel: ole alati hoolitsetud ja seksikas

Mäletad, kui te hakkasite alles väljas käima ja andsid alati endast maksimumi, et iga kord hea välja näha? Jätka selle harjumusega!

Ilusa naise seltskonnas viibimine teeb mehi õnnelikuks, mistõttu tee end alati tema heaks korda. Unusta higised t-särgid, rasused juuksed ja pesemata nägu ning eelista hoopis seksikat hommikumantlit ja pitspesu.

Ja palun ära unusta suhtes seksi ja intiimseid hetki, sest nii paljud paarid lähevad just seetõttu lahku.

Allikas: All Women's Talk