Mehed, pange teie ka tähele, sest isegi kui naisel ei ole plaanis veidrat kavatsust minna tagasi oma eksi juurde, ei ole ikkagi meeldiv teada, et samal ajal kui te näiteks voodis kaisutate, mõtleb naine oma eksist.

Mis on need põhjused, mis panevad naist igatsema uues suhtes olles tema eelmist suhet?

Igatsus tuttavlikkuse järele

Uues suhtes peab jälle uue inimesega harjuma ja ehkki see on põnev, siis igal inimesel on oma veidrad kombed ning nendega harjumine võtab aega. Selle tõttu tekib vahel tüdimus ja pähe tikuvad mõtted, et ehk ei olnudki see eksmees nii halb...

Igatsus jagatud asjade järele

Siin ei mõelda tingimata korterit või autot, pigem ilusaid hetki ja mälestusi. Võib-olla käisite koos mõnel imeilusal reisil ja sa ei suuda nüüd lõpetada nende piltide vaatamist ja mälestustes hõljumist.

Igatsus kõige hea järele

Inimesed ei ole suhtes, kus kõik on üdini halb. Kui sinu uues suhtes tekivad rasked ajad, on üpris tõenäoline, et vahepeal liiguvad mõtted selles suunas, mis kõik oli eelmises suhtes hea.

Minevik on unustatud

Vahel vajuvad ebameeldivad mälestused unustuseloori alla ja uue suhte raske aja jooksul tekib hetk, kus tõesti ei saada enam aru, miks üldse oli see lahkuminek vajalik.

Igatsus iseenda järgi

Iga inimene on olenevalt sellest, kellega ta koos on, natukene erinev sellest inimesest, kes ta varem oli. Võib-olla tekib vahepeal hetk, kus sa hakkad igatsema, kes ja milline sa olid, kui sa olid koos oma eksiga.

Allikas: YourTango