1. Minge rattaga sõitma. See on lõbus tegevus, sest te saate samaaegselt teha trenni ja avastada uusi kohti oma kodulinnas.

2. Tehke oma lemmikut toitu, mida te tavaliselt väljas süües tellite. Enamikel paaridel kujuneb välja lemmiksöök, mida restoranis tellida. Proovige nüüd seda hoopis kodus järele teha.

3. Minge kohalikule kontserdile. Suvi kestab veel ja ilusad soojad sügisilmad on samuti ees ootamas. Uuri välja, mis üritused on tulekul ja minge nautiga mõnusat õhtut.

4. Meisterdage koos midagi oma kodu jaoks. Suuremate meistrimeeste jaoks ei ole isegi kummut probleemiks, aga kui ise asjade tegemine ei ole teile nii tuttav, valmistage pildiraam või tass. Ühine tegevus muudab teie suhte intiimsemaks.

5. Minge kohvikusse. Tehke endale üks magus kohting, kus proovite erinevaid koogikesi ja šokolaade.

6. Minge jalutama kuskile, kus te varem käinud ei ole. See võib olla kasvõi mõni tänav teie kodulinnas.

7. Minge teatrisse, kuid lase kaaslasel etendus välja valida. Nõustu tema valikuga. See näitab, et tema soovid on sinu jaoks olulised.

8. Seksige. Pikalt paarisuhtes olnud inimesed vahel unustavad seda teha.

9. Minge piknikule. Pakkige kaasa head snäkid, soojad pleedid, lülitage telefonid välja ja nautige teineteist ning looduses olemist.

10. Minge koos jõusaali. Te ei pea seal meeletult vaeva nägema ja üksteisega tülli minema, lõbutsege ja hoolitsege enda eest.

11. Minge selgel ööl õue ja vaadake vaikuses tähti. Te saate samal ajal käest kinni hoida ja kaisutada.

12. Minge koos muuseumisse ja rääkige pärast üksteisele põhjalikult, mis oli teie jaoks kõige huvitavam asi ja miks.

13. Pange ennast kirja maalimiskursusele.

14. Minge lõbustusparki ja ületage oma suurimaid hirme. Kui neid ei ole, saate lihtsalt veeta ühe uskumatut lõbusa päeva.

15. Tehke muffineid ja kaunistage neid silmad kinni.

16. Mängige kahekesi mõnda lauamängu, näiteks oma lapsepõlve lemmikut.

17. Lugege teineteisele ette sama raamatut. See on peaaegu nagu teleka vaatamine.

18. Lugege lihtsalt õhtuti omaette sama raamatut, pärast saate selle üle arutada ja avastada, kui erinevad saavad arvamused olla sama asja kohta.

19. Tehke üksteisele käemassaaži.

20. Tehke lõbusaid kokteile ja vaadake üksteisele silma, kui te neid joote.

21. Tehke pikk nimekiri sellest, mida te veel koos teha tahaksite. Mingeid piire ju ei ole, laske fantaasial vabalt lennata.

22. Lugege põhjalikult soovitusi ja arvustusi oma linnas olevatest söögikohtadest, valige enda jaoks välja parim ja minge õhtustama.

23. Pange oma telefonid terveks päevaks lennurežiimile või lülitage need üldse välja ja nautige täielikult üksteise seltskonda.

Allikas: Cosmopolitan