“Kuigi mehed ei pruugi seda endale teadvustada, on neil sügaval sisimas peidus hirmud, mis takistavad neid end mõne naisega tõsiselt sidumast,” ütleb raamatu “Love In 90 Days” autor Diana Kirschner, “seega tõmbab neid alateadlikult naiste poole, kes neid hirme leevendavad.”
Tõenäoliselt on sul need hirme leevendavad omadused olemas, trikk seisneb ainult oskustes neid oma unistuste mehega silmitsi seistes õigesti ära kasutada. Rakenda meie nõuandeid ja ainuke hirm, mis su silmarõõmule jääb, on see, et ta armub liiga kiiresti.

Ära tee temast pärast viit minutit välja

Said just tuttavaks maailma kõige ilusama mehega ja üllataval kombel on tal ka normaalsuuruses ego. “Selles punktis tahaks suurem osa naisi mehe tähelepanuga üle valada. Nii käitume ju ka sõpradega, kes meile meeldivad,” ütleb Kirschner. “See võib aga mehele survestavalt mõjuda ja üks asi, mida mehed kardavad, ongi surve suhtesse astuda.” Kavalam lüke? Ära näita välja, et ta sulle nii suurt muljet avaldab.
Loe Cosmo mainumbrist:
• Intervjuu: Mis uudist, Sarah Jessica Parker?

• Kuus kõige hullemat asja, mida mehele öelda.

• Stjuardesside pihtimused.

• Karjäärihüpe kutsekoolist.

• Meeste vahatamise telgitagused.
Kui teed näo, et sind pole just kerge ahhetama panna, ei näita sa mitte ainult seda, et survestamisest on asi kaugel. Talle jääb ka mulje, et oled isegi kergelt kättesaamatu. “Kuna meestele on looduse poolt antud suur võistluskirg, tahavad nad tunda, et valiku sinu kasuks tegid nad ise ja saavutasid oma eesmärgi sind endale võita täiesti isesisvalt,” ütleb raamatu “The Authentic Heart” autor John Amodeo. “Sa pead andma kutile võimaluse kõike seda teha.” Raamatu “He’s Got Potential” autor psühholoog Belisa Vranich soovitab seega peol olles vähem oma silmarõõmule ja rohkem teistele sõpradele keskenduda.

Kui su lemmik mainib midagi uskumatult vinget, näiteks jalgrattamatka Nepaalis, pane vapralt vastu tungile hakata õhkama, kui lahe see olla võis. Ole cool, säilita neutraalsus ja pane tema nutikus proovile, küsides midagi umbes nii: “Ahsoo. Julge valik, miks sa just sellise reisi kasuks otsustasid?” Imetleva jõllitamise asemel mehes hoopis kahtlemine tekitab tema jaoks võistlusmomendi.

Tunne end oma nahas mugavalt

Ükskõik kui üle mõistuse seksikas su riietus ka poleks, pole sellest mingit kasu, kui sa end mugavalt ei tunne. Ka mees saab sellest kohe aru ja ei pea vist ütlema, et see ei mõju kuigi ligitõmbavalt.

“Kui sa liigud enesekindlalt ja sensuaalselt, on see märk, et oled samasugune ka magamistoas,” ütleb Vranich. “See purustab tema hirmu, et äkki on seksika väljanägemise taga hoopis tšikk, kes pole tegelikult mitte kunagi seksitujus.” Ühesõnaga, perfektselt ajastatud sirutus või huulte limpsimine võib mõjuda mehele nagu kassile palderjan.

Kui oled tavaliselt enesekindel, kuid lähed kenade meeste juuresolekul alati pabinasse, keskendu ümbritsevatele detailidele. Sa ei saa ju närvi minna, kui jälgid näiteks baarmeni joogivalmistamist. “Tähelepanu suunamine endalt millelegi välisele aitab sul end lõdvemaks lasta,” ütleb Kirschner.
Kui end mugavamalt tunned, silita rääkides “hajameelselt” oma rangluud, masseeri kaela või siruta end selga nõgusaks ajades. Kui ta näeb, kui osavalt sa enda olemist mõistad mõnusaks teha, eeldab ta alateadlikult, et oled see, kellele meeldib, et sa ise ja ka teised end hästi tunneksid.

Näita oma mängulist poolt

Okei, seda sa juba tead, et meestele meeldivad naised, kes oskavad elust rõõmu tunda — kuivikutest hoitakse pigem eemale. Sa ei arva aga iialgi ära, miks see nii on! “Mehed arvavad, et hetkel, kui nad end mõne naisega seovad, saab neist kohe üks neist paaridest, kes omavahel supermarketis näägutavad,” ütleb Kirschner. Mänguhimuline helk sinu silmis näitab, et sul on olemas huumorisoon. Ja mees eeldab, et humoorika ja tihti naerva naisega on lihtne igasugustest erimeelsustest üle saada.

“Kuidas kutid üksteisega käituvad, kui neil n-ö suusad mingis teemas risti lähevad? Nad nöögivad üksteist,” ütleb raamatu “Why You’re Still Single” autor Evan Marc Katz. “Nad ei nääguta ega vingu, vaid viskavad teineteise kulul nalja.” Ja mees tahaks, et ka naisega saaks sama pingevabalt asju ajada.

“Kui oled mänguline ja humoorikas, siis näitad, et suudad ka halvad asjad positiivsesse valgusesse tõsta ja nende üle naerda, mitte üleliia pabinasse minna,” ütleb Vranich. Kui kutil on seljas särk, mis sinu arust ei kõlba kuhugi, võid teda sõbralikult tögada. Või kui ajad kohtingul veini sülle, ära mine krampi, vaid tee olukorra üle nalja. Mehed ennustavad sinu käitumist ka selle järgi, mida sa teiste inimeste suhete kohta ütled. Kui tahad näidata, et sind on raske endast välja viia, räägi talle, kuidas su sõbranna oma uut meest oma perele tutvustas ja too oma margi maani täis tegi. Seejärel teata, et see kõik ajas sind kohutavalt naerma.

Räägi sellest, mis sulle tõesti meeldib

Teie esimeste vestluste käigus on täpselt õige aeg mainida, et käisid lahedal filmifestivalil või õpid põhjalikumalt Mongoolia kööki tundma. Mis iganes. Sellega valgustad teda nii enda hobide asjus kui ka peletad eemale meeste ühe suurima suhtehirmu — igavusefoobia.
Mehed otsivad suhetest põnevust, kõrgepinget ja kirge. Nad tunnevad loomupärast tõmmet inimeste poole, kellele meeldib uusi asju proovida.
cosmo

Olenemata sellest, kas kutt on sellest ise teadlik või mitte, on seiklusjanuliste naiste eelistamisele teaduslik seletus. Uuringud näitavad, et tehes midagi, mida sa seni pole teinud, stimuleerid ajus dopamiini tootmist, see aga tekitab tunnet, mis on sarnane romantilisele kiindumusele. Nii et kui ta on koos naisega, kellele meeldib pidevalt uusi ja huvitavaid asju teha, on dopamiiniga ajus kõik korras ja nad jäävad suurema tõenäosusega üksteisesse armunuks.

Et näidata mehele, et elu sinuga ei ole kunagi igav, anna talle teada, et oled nõus oma hinge kuradile müüma lihtsalt selleks, et minna järgmisele suurele rokk-kontserdile või et sa oskad teha kümmet erinevat sorti salsakastet ja need on kõik 100 korda paremad kui need, mis restoranis pakutakse. Teiste sõnadega — kui asi puudutab midagi, mida sa tõeliselt armastad, ära ole tagasihoidlik. Isegi kui rokkmuusika teda täiesti külmaks jätab, võlub teda kindlasti sinu entusiasm.