1. Hoia talt käest kinni

See tekitab teie vahele vajaliku keemia ja tal tekib südames tunne, et sa päriselt hoolid temast.

2. Puuduta ta selga

Kui talle ust avad või uurid, kas tal ikka on lõbus või teda õiges suunas juhatad, puuduta õrnalt paar sekundit ta selga, mis näitab talle, et tahad tema eest hoolitseda.

3. Ütle talle, et ta on ilus

Sa ei pea komplimentidega üle pingutama, aga õigel ajal võiksid sa siiski talle öelda, kui kaunis ta välja näeb.

4. Vaata talle silmadesse ja naerata

Kui tahad olla eriti seksikas, näksa ka õrnalt oma alahuult (nagu prints Harry abielludes Meghan Markle’iga).

Pea meeles, et pikk ja sensuaalne suudlus ei tähenda alati seda, et suudled teda huultele. Siin on mõned nipid, kuidas teatud piirkondi suudelda:

Huuled

Vaata talle silmadesse, aseta oma käsi õrnalt ta kuklale ja suudle teda õrnalt. Võta aega ja ole õrn ning järgne peaga sinna, kuhu tema pea liigub. Ära hammusta, mõmise ega ole oma suudlusega liiga agressiivne.

Kui plaanid oma keelt kasutada, ära unusta hetke nautimist ja jälgige, mida teine teeb. Keel ei pea ta suus hullama hakkama, vaid suudlus võiks olla võimalikult sensuaalne.

Kael

See (eriti kukal) on õrn piirkond paljude naiste jaoks. Emba teda selja tagant õrnalt ja seejärel liiguta ettevaatlikult ta juuksed õlgadelt ning kingi talle üks pehme suudlus kaelale. Tõenäoliselt soovib ta nüüd end ringi keerata ja ka sulle ühe suudluse kinkida.

Kõrvad

Sosista talle kõrva midagi nunnut ja seejärel asu aeglaselt seda musitama. Ära ilasta — see on väga oluline!

Rangluu

Liigu tema õlgadelt aeglaselt musitades rangluuni, mis pole küll nii tundlik, kui ta kael, aga eks sa saad õigel hetkel ka sinna liikuda. Õrnad ja tagasihoidlikud musid on siin kõige paremad!

Allikas: YourTango