Leian, et selles pole midagi imelikku. Minu eesmärk pole teha kuskile märkmikku linnukesi — täna murdsin oma pilkudega nii palju inimesi maha. Flirt ei pea olema surmtõsine ettevõtmine. Ja üldiselt ei tee ma seda tahtlikult. Sõbrannad on rääkinud, et teatud inimeste puhul kipun meelalt otsa vahtima, ütlema kahemõttelisi lauseid ja muud sellist. Käesurumise asemel eelistan kallistamist. Arvan, et sõbrannad hinnangutega paljuski liialdavad, kuid teatud asjades on neil õigus.

Flirtimine on vaid mäng

Enamasti ongi see vaid mäng. Suhtlema ei peagi rangelt ja kompivalt. Hiljuti hädaldas üks sõbranna taaskord, kuidas tema mees hakanud peol ühe blondi tibiga flirtima. Hiljem olnud tüli majas. Seda kurtmist kuulates hakkasid minu peas keerlema mõtted, kuidas üldse flirti defineerida? Esimene kategooria: vaatasid teineteisele silma. Teine kategooria: silmavaade pluss kerged puudutused… Katkestasin oma mõttehoo ja ütlesin sõbrannale, et ilmselt ta mõtles üle. Flirti on raske hinnata ja kõik olid pisut alkoholi tarbinud. Sõbranna ärritus ja nähvas: mis sina ka tead.

Tean piisavalt. Ühegi oma sõbranna mehega ma ei magaks. Ma ei ole litsakas naine. Samas, tunnistan, veidi napsu võtnuna olen ka sõbrannade meestega ehk lõbusamalt vestelnud. Aga tõesti — kes meist poleks? Peoolukorras juhtub kõike. Lihtsalt tuleb ise tajuda, et olukord käest ei läheks.

Flirtimine ja petmine ei ole sama asi. Olen ööklubis tantsides ka mõnele sõbrannale ligi ujunud, kas siis peaks nende sõbrannade mehed omakorda armukadedad olema? Vaevalt küll.

Jäin sõbrast ilma

Pean siiski tunnistama, et süütu flirtimise tõttu kaotasin ühe meessoost sõbra. Käisime tihti koos väljas, minul oli väga tore. Tantsisime, käisime söömas — nalja sai. Ühel hetkel aga mõistsin, et olen vist andnud valesid signaale. Paraku oli ta endale pähe võtnud, et sellest tulebki midagi. Suur armastus!

Kui ta mulle enam hingamisruumi ei jätnud, prahvatasin: anna andeks, sa pole absoluutselt minu maine, kas tõesti ei mahu pähe, et võiksime lihtsalt sõbrad olla?

Pärast seda oleme suhelnud väga vähe. Tegin talle haiget. Eks see olegi flirtimise varjukülg. Kui mõlemad osapooled asjast ühtmoodi aru ei saa, võib see halvasti lõppeda.

Aga iseloomu ju ei muuda. Kui ma tihtipeale ka alateadlikult flirtima hakkan, ei saa ma seda omadust välja lülitada. Las ta siis olla mu omapärane hobi.