Kõige naljakam on asja juures see, et päriselus tema ei tea mind ega mina teda. Ma pole talle kunagi kirjutanud ega midagi. Haige mõelda. See mees on lisaks suhteliselt rumal, karjääritu ja ütleme ausalt - täiesti mõttetu mees. Lisaks on tal veel probleem narkootikumidega, aga ma ise ei tarvita, ei joo ja ei suitseta. MIDA MA TEGEMA PEAKS,ET TEMAST ÜLE SAADA? MA ISEGI EI TEA TEDA. Ta isegi elab hoopis teises linnas kui mina.

Vastab Amori nõustaja:
Kirjutad, et oled armunud mehesse, kellest oled vaid meedias kuulnud, kuid kellega Sa ei ole kunagi päriselus tutvunud. Ütled, et ta on kena välimusega, kuid ta ei tundu tark ning lisaks kasutab ta ka sõltuvusaineid. Saan aru, et see noormees tundub Sinu jaoks põnevana, ta on teistsugune ning ka Sinust elustiili poolest väga erinev, aga väga raske on teha inimeste kohta järeldusi ainult nende välimuse ja kuuldu põhjal. Me saame aga tervikliku pildi inimesest siis, kui me temaga suhtleme. Ju siis on Sind tema juures miskit veedelnud, aga tegelikult saad Sa aru, et Sa teda ei tunne ning sooviksid temast üle saada. Siinjuures oled Sa enda küsimusele juba vastanud – Sa ei tunne teda.

Vahel võib nii olla, et me näeme kedagi ajakirjas või meedias ning see inimene hakkab meile miskipärast meeldima, aga tegelikult mõne aja pärast me saame aru, et see ikka ei ole õige, sest me ei saaks päriselt selle inimesega koos olla, kuna me ei ole temaga tutvunud, me ei tunne üksteist ja me ei pruugi kokku sobida. Selline ’crush’ võib tõepoolest tekkida, aga tegelikult saame me aru, et selline asi on ebarealistlik ning tasapisi eemaldume mõttest, et midagi võiks tulevikus tekkida. Sellele võib kaasa aidata, kui vaadata näiteks teisi inimesi enda ümber ja lihtsalt omaette hinnata, kes on sümpaatne ja atraktiivne. Selliselt suunad oma mõtte ja tähelepanu käesolevasse hetke ning suundud olukorda, mis on reaalne. Nende inimestega, keda enda ümber näed, on ka realistlik tutvuda samal ajal kui meedia vahendusel nähtud inimesega see niivõrd reaalne ei ole. Veel võib kasu olla sellest kui mõtled, mis Sulle tema juures ei meeldi (nt, et ta istub kinni, tegeleb kahtlaste asjadega, rumal, karjääritu, tarvitab narkootikume, jm). Seejärel võid neid võrrelda sellega, mis Sulle tema juures meeldib – mis on ülekaalukam?
Soovin, et leiaksid parima lahenduse oma murele!