Mehed arvavad, et kõik komplimendid on sulatõsi

Need on asjad, millega naine ei saa mööda panna. Mees ei tule selle pealegi, et sa võiksid oma komplimenti mitte päris tõsiselt mõelda. Ta usub ja hindab su häid sõnu. Mida rohkem neid sinult tuleb, seda rohkem hindab ta ka sind.

Tahad, et su peika jõusaali läheks? Ütle talle lihtsalt, et tal on väga ilusad ja üsna laiad õlad ja varsti on ta trennis, et sinult veelgi rohkem kiita saada. Aga mida küll arvata, kui leiad ta ükspäev palja peega peegli ees keerutamas? Üsna kindlasti on keegi talle hiljuti öelnud, et tal on seksikas tagumik.

Mees sulab vaid naeratuse peale

Ära unusta naeratamist ja flirtivat tooni. See võib tunduda naeruväärne, ometi toimib see alati! Mehed võivad sinu manipulatsiooniplaane läbi näha, aga ometi ei suuda nad naeratusele vastu panna. Naerata ja sa saad kõik, mida sa tahad.

Mees tahab sind kaitsta — lase tal seda teha

Mehed on alati olnud kaitsjad ja naised hoidjad. Ükskõik kui iseseisev naine sa oled, anna mehele võimalus end kaitsjana tunda ja ta armastab sind selle eest. Kui sa meest alles jahid, palu temalt abi ja ta armub sinusse, sest sa panid teda ennast tõelise mehena tundma.

Mees tahab end sinuga võrdsena tunda

Moodne mees võib ju teha näo, et ta on naiste juhitavas maailmas absoluutselt õnnelik. Aga see pole tõsi. Mehed on alati olnud suhetes dominantses rollis. Kui nüüd naine tahab seda rolli üle võtta, tunneb mees end ebameheliku ja nõrgana. Kui naine teenib rohkem kui mees ja õiendab sellepärast mehe kallal, vajub mees kössi või otsib endale armukese, et kellegi kõrval ennast taas mehena tunda. Kui tahad, et su mees oleks sellises suhtes õnnelik, kus naine rohkem teenib, siis ära pane teda end nii tundma, et tal pole teie peres sõnaõigust. Alavääristamine langetab tema libiidot ja huvi sinu vastu.

Mehed arvavad, et nad on emotsionaalselt tugevad

Aga nad pole. Mehe ego on suur, aga seda on lihtne maatasa teha. Ütle talle, et ta peab voodis liiga vähe vastu ja ta ei söandagi enam sinuga seksida. Te mõlemad kannatate. Aita hoopis mehe ego hellitada ja sa saad endale õnneliku suhte, sest su mees tunneb tänu sinule, et ta on parem mees.

Mehed väidavad, et nende jaoks on kõige tähtsam naise iseloom — ära usu neid

Enamik mehi arvavad, et nad on intellektuaalsed ja sügavad, kuid kõigepealt armuvad nad alati naise välimusse. Mehed on üdini visuaalsed olevused. Muidugi pole kõigi meeste jaoks atraktiivsed samad asjad naiste juures, aga igal juhul peab naine mehe jaoks seksapiilne olema. See ei muutu ka hiljem, kui armumise on asendanud juba armastus. Kui tahad, et mees päriselt kuulaks, mis sul on talle öelda, pane ennast seksikalt riidesse — tal on küll raske ennast vaos hoida, aga ta kuulab sind igal juhul ära.

Kas naine peaks astuma esimese sammu?

Mehed võivad küll öelda, et neile meeldib see, kui naine mehe välja kutsub. Ja tõepoolest, see teeb nende elu kergemaks — aga alateadlikult mehed sellist naist ei hinda. Mehed arvavad, et naine, kes mehe ise välja kutsub, on liiga kergesti kättesaadav. Mees võib küll arvata, et see on naise poolt kena žest, aga ta küsib oma peas ka seda, et mis naine sa selline oled — kas sulle mehed siis ise üldse tähelepanu ei pööra? Sest kui pööraksid, siis ei peaks sa ju ise mehele selga hüppama! Kui sa ei lase mehel vaeva näha, et ta su endale saaks, siis jääb ta sügaval sisimas alati mõtlema, et tema on teie suhte „parem“ pool ja võiks saada iga naise, keda ta tahab, kui ta vähegi püüab. Sinu saamiseks ei pidanud ta ju näpuotsagi liigutama!

Mehed ja naised võivad paljudest asjadest samamoodi mõelda, aga suhted ja armastus nende hulka ei kuulu. Kui naine peab neid väikesi siin toodud nõuandeid meeles, saab ta endale selle mehe, keda ta tahab. Ja võib-olla õnnestub ta lausa päriseks endale jätta!

Allikas: Lovepanky