Kuidas teada saada, kas su kaaslane ikka veel armastab oma eksi?

1. Ta võrdleb sind tihti oma eksiga.

Aeg-ajalt võrdleb ta sind (sinu riietusstiili, soengut, viisi, kuidas sa räägid jne) oma eksiga. Nagu oleks tema eks see ideaal ja ükskõik, mida sa ka ei tee, ta ei ole ikka rahul. See näitab tema suutmatust edasi minna ja sellised võrdlused võivad tõendada, et tal ikka veel on tundeid oma eksi vastu.

2. Nad hoiavad omavahel kontakti.

Võib-olla usub ta oma südames, et elu neid veel kord kokku viib. Ja kui sa esitad küsimusi selle kohta, millest nad räägivad, siis ei vasta ta sulle.

3. Ta veedab palju aega sotsiaameedias.

Ja kui sa peaksid tema nime alt sinna sisse logima, siis näed sa, et ta salaja oma eksiga suhtleb.

4. Ta räägib tihti sellest, mida nad koos tegid.

Me kõik räägime aeg-ajalt sellest, mida kunagi tehtud on saadud ja selles pole midagi imelikku. Aga kui su kaaslane pidevalt ikka ja jälle räägib oma puhkusest eksiga või nende ühistest harjumustest, siis ilmselt igatseb ta selle kõige järele.

5. Ta kutsub sind tema nimega.

Kui ta tihti sinu nime asemel oma eksi nime kasutab, siis on asi natuke imelik. See on ilmselge tõend, et ta ei suuda oma eluga edasi minna ja eks on tal ikka veel südames ja meeles.

6. Ta räägib liiga tihti oma eksist.

Ta leiab liiga tihti võimalusi, et oma eksist rääkida. Näiteks, et öelda, et ta eks alati hiljaks jäi, teda pettis või talle tihti haiget tegi. See, et ta oma eksist liiga tihti räägib, ei ole hea märk ja võib viidata sellele, et ta tema järgi igatseb.

Allikas: Kodused Lood