Õige mees teab, et tõelise armastuse olemasolu on parim asi tema elus. Ta mõistab, et armastus on kõige tugevam emotsioon maailmas. Seetõttu, kui ta leiab naise, kes on väärt tema armastust ja hellust, teeb õige mees kõik, et teda kaitsta ja igavesti oma elus hoida.

Õige mees armastab oma naist vaatamata ta vigadele. Ta teab, et mitte keegi pole täiuslik. Ta ise ka ei ole. Tema armastus selle naise vastu on tingimusteta, mis tähendab, et ta armastab teda vaatamata ta vigadele. Ta võtab teda sellisena nagu ta on ja ei püüa teda muuta. Ta teab, et vead teevad naise unikaalseks.

Õige mees toetab alati oma naist. Ta kaitseb naise seljatagust ja hoiab ta südant. Ta ei taha sellele naisele kunagi haiget teha. Ta teab, et elu jagamine hea ja lojaalse naisega annab elule mõtte ja muudab ta õnnelikumaks.

Õige mees ei karda heale naisele pühenduda. Ta kardab, et ta vabadus kaob kohe, kui ta kaotab naise.

Õige mees ei luba kunagi oma naisel vihase või kurvana voodisse minna. Ta austab naise tundeid ja on valmis tunnistama, kui tegi vea, ning ka vabandama. Ta näitab naisele pidevalt, kui oluline see naine talle on ja ta ei kujutaks oma elu ilma temata ette.

Õige mees teab, et hea ja lojaalse naise kaotamine on tema elu kõige suurem kaotus. Ja seetõttu näitab ta alati naisele, kui oluline too talle on.

Allikas: The Power of Silence