Tal kasvas üles karmimate reeglitega
Su õde oli üksiklaps ja seda pikalt. Tollal ei teadnud vanemad, kuidas temaga n-ö ümber käia ja seetõttu katsetasid erinevaid kasvatamismeetodeid, olles nii mõnigi kord tema vastu liiga karmid.

Ta pidi olema vastutustundlik
Isegi kui teil on kümme aastat vahet, pidi ta ikkagi saama liiga vara täiskasvanuks. Kujuta ette olukorda — sa oled pisike tüdruk, kes tahab rõõmsalt maailma avastada, kui ühtäkki pead hakkama teise eest vastutama.

Ta tahtis olla sulle eeskujuks
Arvatavasti jättis su suurem õde paljud hullused tegemata, sest teadis, et vaatad talle alt üles. Samas mõjutasid sinagi teda omal viisil — sa motiveerisid tema olema parem.

Ta teadis, et teed vigu
Loomulikult andis ta sulle alati nõu, kuidas paremini toimida. Samas oli ta kindel, et on teatud situatsioonid ja tunded, mille pead ise läbi tegema. Sellegipoolest oli ta alati olemas, kui soovisid ta õlal nutta.

Tänu temale mõistid vanemad sind
Isegi kui sa tegid rumalaid samme, kaitses õde sind alati. Ja aitas vanematel sinust paremini aru saada.

Su teismeiga hirmutas teda
Õde jagas sulle nii meikimis — kui riietumisalast nõu. Loomulikult rääkis nii libklikatest kõhust kui sellest, kuidas on kõige toredam suudelda. Seda tehes kartis ta vaid üht: et keegi murrab su südame.

Ta on sulle alati toeks
Ta tuleb sulle alati vajadusel appi, nagu on seda seni teinud. Jäta meelde, et õel oli oluline roll sinu täiskasvanuks saamise juures ja ta armastab sind üle kõige maailmas. Te pole vaid sugulased või sõbrad, olete midagi palju-palju enamat. Hoia teda.

Allikas: Bright Side