Kahjuks või õnneks ei muuda suhe sinu arvamust iseendast

Tihti arvavad õnnetud inimesed, et kui nad lähevad suhtesse, muutuvad nad järsku üliõnnelikuks. Suhte alguses see isegi võib niimoodi olla, aga tegelikult kaob see tunne üpris kiiresti, sest ainult sina ise oled vastutav oma õnnetunde eest ja mitte kuidagi ei saa sa seda kohustust oma kallima kraesse veeretada.

Lootes, et partner vastutab su õnne eest, muudad oma suhte mürgiseks

Nagu eelmises punktis mainitud, ei saa sa loota, et keegi teine teeb sind õnnelikuks. Eks iga inimene soovib, et tema armastatu tunneks end alati hästi, aga kui sa ise mitte midagi oma õnne jaoks ei tee, siis ei suuda ka partner sinu tuju igavesti üleval hoida ja teie suhe on määratud hukule.

Suhe ei täida sinu sees olevat tühjust

Sinu hinges on peidus lahendamata lapsepõlvetrauma või põed siiamaani eelmist lahkuminekut? Sa ei saa loota, et partner oleks sinu isiklik psühholoog. Sa pead ise tegelema oma traumadega ja ainult niimoodi saate te olla üksteisele võrdväärsed armastajad.

Enamik inimesi areneb rohkem siis, kui nad on vallalised

Vallalisena olles on inimese isiklik mugavustsoon väiksem, sest loota saab ainult iseenda peale. Sellepärast on kasulikum üksinda olla, kui sa tunned, et sul on veel vaja õppida ja areneda. Kui arvad, et oled nüüd valmis edasi liikumiseks, siis anna mõnele teisele inimesele võimalus, mitte enne.

Allikas: The Everygirl