RÕÕMUS VALLALINE

Slogan: “Elu on lillepidu!”

Eellugu: naine on omal algatusel lõpetanud pikalt painanud ja üldse mitte hea suhte. Ta mõistab, et nii ongi parem. Rõõmus vallaline käib väljas, naudib elu ja üksiolemist täiel rinnal. Teeb kõike seda, mida suhtes olles teha ei saanud.

Kuidas ära tunda: ta pidutseb nagu homset polekski, flirdib julgelt ja valimatult kõigiga, kes teele jäävad. Helistab nädalavahetusel tuttavatele ning veedab kõik laupäeva- ja pühapäevahommikud netis, et õhtuseks peoks end jälle vormi viia.

Tutvused: peamiselt suhtleb oma suhtes sõbrannade ja nende kaaslastega, aga ei lase end sellest segada, et sõbrannadel on keegi. Ilmselt on tal ka vallalisi sõbrannasid, kellega koos elu nautida ja rajusid pidusid pidada.

Plussid: oma rõõmsameelsuse ja vaba olekuga tõmbab ta ligi teisi omasuguseid. Teda piiravad paljud austajad ja tal ei ole kunagi nädalavahetusel kurb ega igav.

Miinused: ta naudib ennast ja oma elu ning ei pruugi märgata, kui mõne hea saagi pikalt saadab.

Mõttekoht: liiga raju pidutsemine võib potentsiaalseid tüüpe eemale peletada, nii et laua peal tantsimine jäta minevikku ja ära päris iga tüübiga ka flirdi, sest nii võib sinust lõdva kummiga tšiki mulje jääda.

Soovitus: kui tunned, et suhteteema taas päevakorda tõuseb, mine mõne kohatud vallalisega välja — sõbralikule kinnokutsele on raske vastu panna. Küll näed, kui palju on toredaid mehi, ja peagi kaevad ka uue kaaslase nende seast.

Vaata Cosmo juulinumbrist:

• Cosmo kaanestaar: Peatamatu Kelly Osbourne

• Seks festivalil (... ja muud tulikuumad pihtimused)

• Suvised moehitid – neoonvärvid ja mustritemiks

• Cosmo jaoks loodud küüne-look’id

• Kuhu sinu “päevad” jäävad?

• Mida pead teadma enne roadtrip’i

KURB VALLALINE

Slogan: “Mitte keegi ei armasta mind.”

Eellugu: hiljuti lahku läinud või pikka aega üksi olnud naine, kes on oma peod ära pidanud, tunneb, et tahaks kedagi kõrvale. Ilmselt on aeg oma töö teinud ja ta tajub bioloogilist kella ja ühiskonna survet.

Kuidas ära tunda: ta nutab sageli, loeb telefonis vanu SMSe ja räägib tihti eksist või vaimustub esimesel võimalusel ka täielikust luuserist, kellest on niiiii palju rääkida.

Tutvused: ta otsib üles vanad sõbrannad, sest lähedased ei viitsi enam tema kurtmist kuulata. Püüab ka üles otsida eksmehe sõbrad, et eksiga mingitki kontakti säilitada.

Plussid: Ta mõistab, et kurvameelsus teda suhteni ei vii ja püüab siiski ka naeratada. Sõbrannade elukaaslaste kaudu võib nii mõnegi mehega tutvuda… .

Miinused: ta nutab ja joob, et enesetunnet parandada, tulemuseks on hoopis melanhoolia. Halvemal juhul haarab ta telefoni ja püüab meeleheitlikult eksi tagasi saada või saadab talle mõtlematult sõnumeid. Pärast kahetseb.

Mõttekoht: no kaua sa kurvastad! Kes see enne kuulnud on, et mehi nutulinnud tõmbavad. Ongi parem, et sellest luuserist vabanesid, sest on viimane aeg leida päris mees!

Soovitus: naerata rohkem, löö end igal võimalusel mõnusalt üles ja tee kompule klubis kartmatult silma või poe külje alla. Ja kustuta KÕIK eksi sõnumid ja numbrid!

KURI VALLALINE

Slogan: “Kellele seda romantikat veel vaja on?”

Eellugu: mingil põhjusel vallaline preili, kes on lausa kurjalt kade suhtes sõbrannade peale.

Tutvused: ta hängib suhtes sõbrannadega, teades, et tegelikult kadestab neid, ja tunneb seetõttu seltskonnas ebamugavust.

Kuidas ära tunda: iga suhtejutu peale nähvab ta midagi kadedat ja halvustavat. On pidevalt morn ja armastab nutufilme — siis on lubatud vihastada ja kaevelda, kui ebaõiglane ja nõme kõik on.

Plussid: ta tegeleb samal ajal karjääri edendamise ja iseenda parandamisega. Käib trennis ja on trotsist kontori parim töötaja. Tal pole midagi ka ületundide vastu, sest mis ta ikka üksi kodus teeks.

Miinused: lisaks enda tujule rikub ta oma väljaütlemiste ja vihahoogudega ka teiste oma. Võtab kõike südamesse ja raevutseb põhjuseta. Ei märka, et sõbrannade meestel on ka vallalisi sõpru, sest ta on kritiseerimisega liiga hõivatud.

Mõttekoht: keegi ei otsi sulle meest, peale sinu enda. Printsi ootuses muutud veel kurjemaks ja trots aina kasvab.

Soovitus: on viimane aeg leida peidusolev elukirg või hakata käima uutes kohtades. Kas või üksi. Tõenäoliselt oled edukas ja supervormis, milles su probleem õieti on?

Kuidas vallalisega diilida

Nutta on okei, aga mitte igavesti. Olenevalt suhte tüübist võib ülesaamine võtta nädalaid, halvemal juhul kuid. Pead olema kannatlik ja hea sõbrannana ta mured ära kuulama ja toeks olema. Kui aga tunned, et see hakkab sulle ajudele käima ja igal vabal hetkel mõtled vaid tema suhtest (mis, me tuletame meelde, on läbi!) on viimane aega asjale piir panna, tšikile kontsad alla sundida ja temaga tantsima minna.