Oled murelik? Näri nätsu!
Söömine sisendab meile meelekindlust ja rahu, seetõttu eelistame süüa just kodus, mida peame enda kindluseks. Kui tunned end tõeliselt närviliselt, haara üks näts! Selle närimine trikitab su ajuga ja tekitab mulje, nagu sa sööksid ja absoluutselt miski ei valmista sulle muret. Paari hetke möödudes muutud sa palju rahulikumaks.

Oled närvis? Kujutle intervjueerijat hea sõbrana ette
Seda meetodit kasutavad näiteks tudengid, kui peavad eksamit sooritama. Nimelt kujutavad nad ette, et õppejõud on nende lähedane sõber. Selline mõte rahustab ja nad saavad paremini enda tööle keskenduda. Seda tehnikat tasub katsetada ka teistes situatsioonides, näiteks proovi seda tööintervjuul.

Tahad meeldida inimestele? Ole entusiastlik!
Kui sa kohtud mõne tuttavaga näiteks kohvikus, tänaval või poes, siis ole neid nähes ekstraõnnelik. Niimoodi garanteerid selle, et kui teie teed peaksid uuesti ristuma, on teine inimene märksa rõõmsam sind nähes. Seda trikki “kasutavad” koerad, muide.

Töötad teenindajana? Hangi peegel
Kui sa töötad kuskil klienditeenindajana, siis ürita asetada enda taha peegel. Peagi märkad, kuidas inimesed on sinu vastu meeldivamad. Põhjus selleks on lihtne — nad ei taha näha ennast peeglist tõbrastena.

Allikas: Bright Side