Tänapäeval saab järjest rohkem suhteid alguse erinevatest kohtingurakendustest. Noorte jaoks on näiteks Tinderis olemine tavaline ja ka vanemad inimesed ei jää enam maha. Kui pikast suhtlemisest päris suhet välja ei arene, siis hea tuttava või seikluse leiab endale igaüks. Kui sul pole varem mõnes taolises rakenduses kasutajat olnud, siis võib ligitõmbava profiili loomine aga keeruliseks osutuda.

Need kuus lihtsat nippi garanteerivad selle, et su kasutajaprofiil näeb hea välja ja nii mõnegi vastassoost isiku pilk jääb sinna pikemaks peatuma.

Korralda sõbrannadega pidu ja loo selle ajal endale konto

Kui sa avastad, et sul on veel sõbrannasid, kellel ei ole kohtinguportaalides kontosid, siis saage ühiselt kokku ja looge endale kõik koos profiilid. Niimoodi tehes ei ole nii suurt närvi ja kõhklust sees kui üksinda. Samuti on koos palju lõbusam pilte ja kirjeldusi valida.

Lase sõbrannal enda eest otsustada

Kui sa ei suuda head klõpsu endast profiilipildiks valida, siis lase seda mõnel sõbrannal teha. Ise valides kipuvad naised tavaliselt üle mõtlema ja ei tee kõige paremat valikut. Sõbranna aga tunneb sind läbi ja lõhki ning teab, milline pilt iseloomustaks sind nii seest kui väljast.

Unusta ära võltsnaeratus

Paljude naiste profiile "kaunistavad" pildid sellest, kus nad on ennast üles löönud arvatavasti tunde ja nägu kisub naeratamisest krampi. Vali oma profiilile fotod, kust on näha, et sa päriselt lõbutsed. Kui sul on mõni põnev hobi, võiks ka see piltidel kajastuda, siis ei ole kõik fotod samasugused ja ühes poosis.

Ole oma pildil üksinda

Vähemalt profiilipildil peaksid sa olema üksinda. Grupipildid on küll vahvad, aga keegi ei oska siis täpselt öelda, milline kõikidest sõbrannadest oled sina. Kui sa nii väga tahad grupifotosid üles panna, siis eelista mõnda galerii varianti, aga kindlasti mitte profiilipilti.

Ära kasuta kümne aasta taguseid pilte

Eks me kõik eelistame pilte, kus me oleme oma parimates aastates ja välimusega. Kuid me kõik oleme kogenud ka pettumust, kui läheme kohtingule mehega, kelle pilt ja päriselu välimus ei klapi omavahel kohe üldse. Ära ole ise see pettumust valmistav isik.

Ole aus

Kui sul on põnevaid fakte enda kohta, ära karda lisada neid oma kohtingurakeduses enda kirjeldusse. Niimoodi tõmbad ligi ka sarnaste huvidega mehi ja sul on suurem võimalus kokku leppida mõnus kohting. Kindlasti ära valeta enda kohta midagi, varem või hiljem tuleb see välja.

Allikas: Lauren Conrad