Kui üks partneritest on tõugatud väljapääsmatusse olukorda

Suhtenõustaja Catherine Q. Nelson tõdeb, et kui üks partneritest soovib soetada ühise kodu, aga teine eelistab kulutada selle raha millelegi muule ning kumbki ei ole valmis kompromissideks, on käes väljapääsmatu olukord. Teine sarnane olukord võiks olla näiteks kallima sundimine avatud suhtesse, kuigi ta seda ise ei soovi.

Kui te ei seksi enam ning kumbki teist ei soovi seda muuta või sellega leppida

See, et teil on ühine kodu, lapsed ja säästukonto, ei tähenda veel, et teil on kõik olemas, kui teie abielust puudub seks. Terapeut dr Karen Ruskini sõnul võib seksi puudumine suhtele saatuslikuks saada. "Sa saad teist inimest armastada, aga samal ajal mitte ihaldada," selgitab ta. Kui üht poolt teist ei huvita üldse intiimsuse tagasitoomine suhtesse, on see väga suur probleem.

Kui teievaheline usaldus on totaalselt kadunud

Mitte miski pole suhtes olulisem kui usaldus. Kui see on kadunud, on kõik kadunud ja tagasiteed ei ole. "Kui usaldus on teatud tasemel kadunud, ei soovi sa end enam talle avada ja suhte nimel riskida," selgitab psühholoog Sue Johnson. "Inimesed ei talu väga pikalt seda, kui nad on suhtes üksinda, tunnevad end mahajäetuna või eemaletõugatuna. Selles suhtes puudub elementaarne turvatunne."

Kui lapsed on teie lahkhelide tunnistajateks

Täiskasvanud korraldavad samuti segadust ja nad peaksid lapsi selle nägemisest säästma. Kui teie abielus on lahkhelid ja lapsed on selle tunnistajateks, on kindlasti aeg lahutada. "Number üks asi, mis mõjutab lapsi ja nende enesehinnangut, on vanematevaheline konflikt," hoiatab pereterapeut Lisa Hall. Kui te ei suuda seda kontrollida, mõjute oma lastele halvasti.

Allikas: Fatherly