SÕBRAKALLISTUS

Tõeline sõbrakallistus võib kesta kauem kui tavalised tere-kallistused, aga siiski on sellel kindlad tunnused, et see ei vihja millelegi sõprusest enamale. Sõbrakallistus käib nii: sinu käed lähevad tema käte alt ümber mehe rindkere ja mehe käed lähevad ümber sinu õlgade. Isegi kui tema käed su seljal liiguvad, ei lähe need mingil juhul vöökohast allapoole. Selle kallistuse juurde võib käia ka väike musi põsele.

“MIDAGI ENAMAT” KALLISTUS

See toimub siis, kui sõbrakallistus läheb natuke liiga “sõbralikuks”. Kui teie rinnad kokku puutuvad, siis kallistavad ka teie südamed — see on kindel märk, et teie vahel võiks olla midagi enamat. Oluline on ka see, mida teevad tema käed: kui need su selga silitavad ja lähevad veidi kaugemale kui nad peaksid minema, siis ei ole see, et teie vahel on keemia, ainult sinu ettekujutus, vaid kahtlemata tunneb seda ka tema.

“PÄRIS KINDLASTI MIDAGI ENAMAT” KALLISTUS

Kui teil puutub kallistades lisaks rinnale kokku ka alakeha, siis on tõenäoline, et te varsti seksite. Ilmselt on ta sellest juba fantaseerinud. Siin ei loe ka see, kas te olete hõivatud või mitte — teid tõmbab teineteise poole kontrollimatu iha.

KALLISTUS SELJA TAGANT

Kui su meessõber kallistab sind ootamatult selja tagant, siis tähendab see seda, et ta ei jõua ära oodata, millal ta sinuga kahekesi jääb. Nüüd võid olla kindel, et sa ei ole tema jaoks ainult sõber, vaid tal on sinu vastu tunded.

Allikas: Your Tango