Hiljuti läbiviidud uuring 1517 naise peal näitas, et üle 50% küsitletutest väitis end olevat palju lähedasem oma sõbrannadega, kui elukaaslasega. Ja mitmel erineval põhjusel.

Kõige tihedamini esinev põhjus, miks naised eelistavad sõbrannat oma mehele ,seisneb selles, et sõbrannale võib kõigest rääkida. Sõbranna oskab kuulata paremini kui oma mees ja naised võivad öelda sõbrannadele asju, mida nad ei räägi oma mehele.

Lisaks sellele väitsid naised, et nad veedavad palju paremat aega oma sõbranna seltsis, kui oma mehega. 39% naistest vastas, et nad eelistavad sõbranna seltskonda, sest koos naeravad nad tihti kuni pisarateni. 29% naistest väitis, et sõbranna seltsis tunnevad nad end iseendana ja paljud tõid väiteks, et nad tunnevad, et neil on palju rohkem ühist oma sõbrannaga kui mehega.

Lisaks sellele vastas üle 40% naistest, et sõbrannaga on parem koos olla, sest neil on ühine maitse. 28% vastas, et sõbranna oskab kõige paremat nõu anda. Paljud naised vastasid, et sõbrannal on parem huumorimeel.

Naised veedavad palju aega oma sõbrannade seltsis ja pihivad üksteisele saladusi, millest nende mees teadlik pole. Naistel on ühised huvid ja ilusaladused, mida omavahel jagada.

Naine otsib mujalt seda, mida ta oma suhtes ei saa.

Seega mehed, kui te tahate oma naise usaldust rohkem võita ja muutuda talle lähedasemaks, siis pingutage, et tunda tema vastu rohkem huvi ja ärge ärrituge nii tihti.

Allikas: Kodused Lood