44aastane naine ei osanud midagi kahtlustada, kui tema mees talle ühel päeval ütles, et ta on oma tööst väga väsinud ja vajab natukene aega omaette olemiseks, nii et ta läheb väikesele puhkusele. Kuna nad olid juba nii kaua abielus olnud, mõistis naine väga hästi, et igaühel meist on vaja vahel aega iseendale.

Suur oli aga ta üllatus, kui ta otsustas mehele teatamata teha talle üllatuse ja mehe tagasituleku päeval minna talle lennujaama vastu. Õhinaga vahtis ta uksi, mille vahelt pidi tema armas mees kohe-kohe tulema...

Ja ega mees siis tulemata ei jäänud, aga naise suu vajus maani, kui ta nägi oma kõige kallima mehe pihus mitte kohvrit, vaid endast kaks korda noorema naise kätt. Naisele valgusid pisarad silmadesse ja ta kõndis kiiresti minema, et mitte lennujaamas stseeni korraldada.

"Terve mu maailm varises kokku. Meil oli hea abielu. Minu mees ei ole mitte kordagi kurtnud meie sekselu üle. Ja meil on kaks last, kes nüüd jäävad ilma isata..."

Naine otsustas, et temas on piisavalt eneseväärikust ja ta jätab mehe maha. Kuid ta on kohutavalt õnnetu, sest ta tõesti ei osanud midagi kahtlustada ega mõista, miks pidi mees talle midagi tegema.

"Kui talle midagi meie suhtes ei sobinud, oleks ta ju võinud sellest mulle rääkida, mitte minna teisega naisega tiiba ripsutama," võtab naine kogu masendava olukorra kokku.

Allikas: The Sun