Fakt number 1: truudusetud mehed armastavad oma naisi olenemata sellest, et neid petavad

Meeste jaoks, kes petavad, ei ole armastus otsa saanud. Nad ei ole lihtsalt valitseva olukorraga rahul. Et seda vältida, ära unusta, et kahekesi koos tuleks aega veeta. Ärge unustage kohtinguid isegi siis, kui olete juba mitu aastat koos olnud.

Fakt number 2: mehed petavad oma kallimaid naistega, keda nad juba varasemalt teavad

Truudusetud tegelased ei korja tavaliselt baarist üles suvalisi naisi, kelle juurde ihasid rahuldama minna. Sageli on asi hoopiski nii, et voodisse hüpatakse mõne sõbranna või vana kolleegiga.

Fakt number 3: mehed petavad, et oma abielu päästa

Nad armastavad oma naisi, aga nad ei tea, kuidas suhteprobleemidest üle olla ning nii nad seavadki sammud välja ja üritavad puuduvat korvata. Surnud ring.

Fakt number 4: mehed vihkavad end pärast armukesega magamist

Võiks ju arvata, et mees, kes petab, on tundetu siga. Tegelikult tuleb aga välja, et pärast suvalist kargamist tunneb mees end siiski süüdi ja vaevleb süümepiinades.

Fakt number 5: mehed hakkavad oma naistega pärast petmist palju rohkem ulakusi tegema

Kas su kaaslane tuli koju kotitäie Ulaka Kaunitari kaupluse tavaariga? Lelud, suled ja uued poosid — kui kõik see tuleb liiga ootamatult, siis ehk on asi natukene kahtlane. Loomulikult ei tasu kohe paanikasse sattuda ja meest süüdistama hakata, aga rääkima peaksite siiski.

Fakt number 6: naised petavad sama palju kui mehed

Naised ei ole süütud inglid! Hoopis vastupidi — nad petavad vähemalt sama palju kui mehed ja jäävad suurema tõenäosusega ka vahele. Siiski ei ole petmine alati seksuaalne — naised proovivad sageli just emotsionaalseid puudujääke rahuldada. Näiteks veebiportaalides või sotsiaalmeedias flirtides.

Fakt number 7: naine saab sageli aru, kui ta mees petab

Olgu see kuues meel või naiselik vaist — meestel ei ole paraku pääsu. Naine saab aru!

Allikas: Redbook Magazine