1. Milline auto tal on?

Küllap oled isegi taibanud, et auto on mehe jaoks peaaegu et seksuaalobjekt. Seda tõestas Saksamaal läbi viidud küsitlus, kus vastajateks oli 1125 meest vanuses 20 kuni 50 aastat. Perspektiiv sõita nädalalõppu veetma Pamela Andersoniga veetles vaid 14% küsitletuist, selle asemel valis 86% meestest erootilise Ferrari Enzo. Kylie Minouqe´i eelistas 53% meestest, ülejäänud 47% unistas autost Porsche Carrera GT.

Teisedki andmed, mis rõhutavad katkematut sidet auto ja iseloomu vahel, paljastavad sulle kõik mehe olemuse saladused. Muretsenud endale SUURE AUTO, kriipsutab mees alateadlikult alla oma tähtsust või siis kompenseerib sellega oma rahuldamata jäänud soove. Väikese auto juhil seevastu on madal enesehinnang. „Universaali” juht ei kasvata ehk küll jogurtitopsides tomateid, ometi on ta hingelt nii aiapidaja kui ka koonerdaja. Kõige sagedamini murravad truudust Porsche(50%) ja BMW (46%) omanikud. Kõige truumad mehed (69%) aga sõidavad väidetavalt Opeliga.

2. Millist värvi ta eelistab?

Kas tahaksid teada üht-teist tema seksuaalsetest võimetest? Küsi siis, millist värvi ta eelistab.

- Punane annab tunnistust kirglikust armastajast.

- Oranž eelistab reaalsetele intiimsuhetele erootilisi fantaasiaid.

- Kollase kummardaja on ligitõmbavalt seksuaalne, samas ometi ebastabiilne.

- Valib rohelise? Kirjutate koos mõningad eredad leheküljed Kamasutrale lisaks.

- Kui aga unistad õrnadest hellitustest, otsi meest, kes pole ükskõikne helesinise vastu.

- Sinisele hääleandjal on kergem vahetada partnerit kui asendit.

- Violetne on mehe värv, kes kõigepealt püüab valmistada naudingut teisele ning seejärel ka ise seda saada.

- Mister Brown on põhjalikkus ise: ei unusta prelüüde ning hoolitseb rasestumisvastaste vahendite eest.

- Must kahandab igat liiki isaste seksuaalset aktiivsust.

- Armastus valge või halli vastu ei räägi mitte midagi meeste libiidost. Jääb üle vaid küsida: kas need värvid talle tõepoolest meeldivad või on ta juba enne sind õppinud ära seose värvide ja seksuaalsuse vahel.

3. Kuidas ta tantsib?

Viinis külastasid vaatlejad kuue kuu jooksul regulaarselt ööklubisid ja diskoteeke. Nad jälgisid lõbutsevaid katsealuseid mehi ning kogusid hinnalist informatsiooni. Nüüd saad ka sina täpselt teada, „millest” tantsib sinu sümpaatia.

- Ei tõsta silmi põrandalt — häbeneb. Astu ise esimene samm tema poole.

- Käed on rusikas — kahtlustav ja kinnine. Ole valmis tantsumaratoniks, et temaga lähedasemaks saada.

- Kordab ühtesid ja samu liigutusi — mõtleb investeerimisportfellidele. Püüa tema tähelepanu köita. Hei-hei!

- Nõksutab puusi — tahab publiku tähelepanu võita. Truudus — see pole mitte tema jaoks.

- Ning ikka ja jälle haarab sind erootiliselt tantsiv mees (tagantvaates). Selliseid nagu sina on 56%. Kas oled ikka valmis sääraseks hullumeelseks konkurentsiks?

- Tõstab käsi kõrgele — optimist ning üleüldse tundub olevat tore poiss. Tantsi talle lähemale.

- Plaksutab käsi, nipsutab sõrmi — üle kõige meeldib talle olla tähelepanu keskpunktis, on enesekindel ning alati otsimas. Kõik, kullake, nüüd tuleb paaristants…

4. Mis tõugu koer tal on?

Neljajalgseid sõpru valitakse sarnasuse printsiibil, kirjutab psühholoog Wendy Diamond, bestselleri „Kuidas mõista mehi” autor.

Sinu sõber muretses endale tšau-tšau – ta on tegutseja tüüp, kuid elusolendeid võtab kui interjööri elemente. Sinagi pole erand.

Labradori peremees, nii nagu ka tema hoolealune, on rõõmsameelne, sportlik ning kompleksivaba. Selline seltsiv mees on võimeline ka truu olema. Mitte ükski malta bolonka ei takista sinu teed.

Õuekoera omanik viskleb äärmusest äärmusesse. Hirmutava väljanägemisega saksa-lambakoera või rotveileri isand on alati valmis kaitsma armastatud inimest.

Robotkoera, kes oma peremeest armastab kuni patareid tühjaks saavad, võib endale muretseda vaid paadunud tehnokraat.

5. Kuidas ta kõnnib?

Selle järgi võid sa temaga sõnagi vahetamata ning suure tõenäosusega kindlaks teha, kas teie iseloomud sobivad või mitte.

Pikaajalisteks suheteks sobivad raske kõnnakuga mehed — nad on tõsised, põhjalikud ja usaldusväärsed.

Taaruv kõnnak. See on korralikkuse, pedantsuse ja majandusliku mõtlemise märk, mis on ju päris sobiv pereeluks. Sellise mehega elad kaua ja õnnelikult, kui just teie tunded ei kustu tema tüütu iseloomu tõttu.

Kergemeelsete tuulepeade kõnnak on lendlev. Väikesed tippivad sammud (eriti pikkade meeste puhul) räägivad argusest, kindlusetusest ja enesessesulgumisest.

Hoogne ja muretu kõnnak on omane meestele, kes on laia žesti, tugeva iseloomu ja hea südamega.

6. Milliseid jalanõusid ta kannab?

Kas teist saab sobiv paar? Viska poolsalaja pilk tema kingadele. Nende järgi on kõige kindlam mehe iseloomu määrata.

Alustagem peamisest: jalatsid peavad olema laitmatult puhtad ja kallid. Muidu pole teil ühist teed.

Tähele tuleks panna ka hooaegu. Suvel paneb seltskondlik lullitaja jalga tagant lahtised sandaalid. Tõsine professionaal, kelle jaoks on esikohal töö, ostab endale moodsad paeltega kingad.

Töölkäimise kingadena eelistab sportlikke jalatseid energiline karjerist — neis on mugavam mööda karjääriredelit üles tormata. Tumedates, klassikalistes nahktallaga kingades mees seisab kindlalt jalgadel ning on usaldusväärne kui arve šveitsi pangas.

Mokassiine kannab inimene, kes hindab hubasust ning perekondlikke väärtusi. Need on ju mugavad, otsekui toasussid.

7. Milliseid lilli ta sulle kingib?

Lillede valik reedab partneri tõelised kavatsused.

Roosid — mida pikemad varred ning suuremad õied, seda tõsisem on selle parandamatu romantiku huvi sinu vastu.

Nelgid ütlevad: „Mul on sinuga hea!” Ta on tõsine, heasüdamlik ning vajab toetust ja heakskiitu.

Krüsanteemid — see mees eelistab elada hoogsalt, temaga on tore koos aega veeta. Palju õisi ühel oksal on praktiliste džentelmenide valik.

Tulbid, maikellukesed — kinkijale pole hingelähedased tormilised kired, ta hindab selgust: öösel — seks, hommikul — hommikueine.

Liiliad – hoiab kinni traditsioonidest, on konservatiivne ja jumaldab mugavust ning kindlustab meelsasti sindki sellega.

Gerberad ja karikakrad — sageli suhtub lihtsasse kiindumusse kui tõsisesse tundesse.

Orhideed või teised ebatavalised lilled, originaalne kimp — ei karda ilmutada isiklikku individuaalsust ning ootab sama ka teistelt.

8. Milline on tema E-mail ja parool?

Kas ta andis ise sulle oma E-posti aadressi või (täiesti juhuslikult muidugi!) said teada tema parooli? Arvesta, et oled avanud ta alateadvuse.

Perekonnale orienteeritud mehed valivad parooliks sünniaja või nime — oma, partneri või kellegi kodustest.

See, kes eelistab kuulsusi (muide, kõige populaarsemad on Madonna ja Homer Simpson) on infantiilne ning püüab oma elustiililt neid jäljendada.

Erootilise alatooniga parool osutab ühemõtteliselt, et kasutaja on harjunud suhteid looma seksile toetudes.

Abstraktseid sümboleid, numbrite või tähtede kogumeid kasutavad ettenägelikud inimesed, kes „šifreerivad” oma tundeid.

Mõningad uuringud on näidanud, et paroolidena ja aadressidena kasutavad mehed ühendeid, mis neile kõige esimesena pähe turgatavad, järelikult on neil eriline emotsionaalne tähendus.

9. Millise spordialaga ta tegeleb?

On 100 põhjust spordiga tegelemiseks. Lisagem veel üks — nii on lihtsam selgeks teha mehe trennieelistused ning saada aru, kas te sobite mängima ühes meeskonnas ning milline saab olema tulemus.

Rannavõrkpall, tennis, trenažöörid, jõutrenn: Sinu sõbrale on omane hasart ning võitlusvaim, ta armastab võita. Arvesta, kui oledki võitnud paar setti, võid kaotada kogu partii. Väljapääs: mängi ainult tema poolel.

Jooks, käimine, ujumine, jalgrattasport, jooga jms: Püüab olla sagedamini üksinda, armastab filosofeerida. Talle kindlasti ei meeldi, kui püüad tema eraldatust häirida.

Kõik mängulised spordialad, matkad, seiklusmatk:. Ta saab suurepäraselt läbi inimestega ning eelistab meeskonnatööd. Astu tema dream team´i ja võit on sinu.

Mägiratas, rafting, mäesuusatamine, sukeldumine, paragliding: Ta ei kujuta elu ilma riskita ette, ometigi on ta seejuures ettevaatlik ja arvestav.

10. Millega ta keha kinnitab?

Vaadates, mida mees kiiruga hamba alla pistab, võib üsna lihtsalt ära tabada tema iseloomu.

Enesekindel ja ambitsioonikas isend valib popkornid ja friikartulid. Romantiliselt häälestatud mees võtab pakikese pähkleid.

Vastutustundlik mees valib kartulikrõpsud. Hot-dogidega kustutavad oma nälga need, kellel on tugevalt väljendunud karjainstinkt. Optimist ampsab moosiga pannkooke.

Kui mees tellib suhkruta musta kohvi, on ta arvatavasti sihikindel ja ka egoistlik.

Perfektsionist tahab, et juust oleks lõigatud kuubikuteks, mitte viiludeks. Konservatiivid astuvad sushi-baarist reeglina ükskõikselt mööda. Erandiks on vaid jaapanlased.

Kõik sõltub tegelikult peaaju ehitusest, kus asuvad lähestikku tunde- ja maitsetsoonid, mis üksteist vastastikku mõjutavad. Nii vastab hapu maitse lojaalsusele, magus — soovile olla tähelepanu keskpunktis, soolane — stabiilsusele, terav — kirglikkusele.