Et tülist korralikult üle saada ja mitte lasta sellel oma paarisuhet lõhkuda, on paar asja, mida te saate koos peale tülitsemist ära teha:

Alati uurige peale suurt tüli üksteiselt ettevaatlikult, millal on teine inimene uuesti valmis suhtlema. Küsi oma kallimalt lihtsalt: "kas sa oled valmis minuga rääkima või vajad sa veel aega?" Isegi kui sina tunned, et nüüd oleksid sa valmis tüli seljataha jätma ja partneriga uuesti mõnusasti koos aega veetma, ei tähenda see, et kallim automaatselt samamoodi tunneb. Proovi selles osas ikka mõistev olla.

Kui te olete valmis uuesti rääkima, jäta meelde, et sa peaksid kasutama "mina" vormis suhtlemist. Kui teil jäi tüli käigus midagi lahendamata või sa tunned, et midagi on jätkuvalt hingel, siis ära hakka kallimat süüdistama, vaid lähene teemale "mina" vormis. Mina tunnen nii, mina mõtlen nii... "sina" vormi kasutamine ei ole mõistlik, siis tõmbad sa uuesti tüli üles.

Kuula ka, mida kallim tunneb ja mõtleb. Kuula ilma hinnanguid andmata ja mõtle, et ehk ei ole alati sinul õigus. Proovi ka teist inimest mõista.

Proovi võtta asja huumoriga, kui tüli ei ole just mõnel eriti keerulisel teemal. Väike nali teeb alati vastiku olukorra paremaks, kuid kui soovid väikest vimkat visata, peaksid eriti hästi oma kallimat tundma, et teada, kas ta on ikka selleks valmis.

Allikas: Cosmopolitan