1. Nad ei käi kohtamas. Prantslannad leiavad endale kaaslased sõprade seast.

2. Nad korraldavad pidusid ja kutsuvad sinna nii uusi kui vanu tuttavaid ning saavad samas oma võõrustamisoskusi näidata ja kokakunstiga eputada.

3. Nad kõnnivad! Prantslannad armastavad jala käimist, sest see mõjub figuurile hästi, aga üks kaval nõks on veel — kui nad kutsuvad mõne noormehe jalutama, ei saa too arugi, et tegu on kohtinguga. Küll aga märkavad mehed kohe, et ka teiste härrade pilgud jäävad nende kaaslanna peale pidama, tajuvad konkurentsi, muutuvad veidike armukadedaks ja vaatavad tüdrukut seejärel hoopis kelmikama pilguga.

4. Nad ei sõltu internetist. Prantslannad suhtlevad näost näkku, kohtuvad baaris, teatris, muuseumis, pargis, raamatukogus, pidudel jne. Nad naudivad flirtimist ning kasutavad selleks igat võimalust.

5. Nad kasutavad ka tööl oma võimalused ära. Unustades konservatiivsed kontorikostüümid ning vürtsitades oma välimust aeg-ajalt mõne natuke paljastavama dekolteega pluusiga või lühema seelikuga.

6. Nad on naturaalsed. Nad teavad, mis on nende parim omadus ja kaunim kehaosa ning näitavad seda, tundmata vajadust oma loomulikku ilu paksu meigikihi alla peita.

7. Nad saavad oma eksidega läbi. See jätab palju parema mulje kui oma eksi maapõhja kirumine ning tema seltskonna iga hinna eest vältimine.

8. Neil on tugev sõbrannadegrupp, kelle peale saab alati loota ja kellega koos väljas käia.

9. Nad on targad. Või vähemalt proovivad targaks saada. Nad teavad, et tark naine on seksikas!

10. Nad teavad, et neil on õigus natuke tujutseda. Elu on palju lõbusam, kui mõnikord saab irratsionaalselt käituda ja emotsioonidele järele anda.

Allikas: Yourtango