1. Ole tema “kisakoori juht”

Sa ei pea kodus cheerleaderi kostüümis ringi jooksma ja pidevalt tohutult akrobaatikat tegema, aga psüühiliselt võiksid sa alati olla valmis oma meest ergutama ja julgustama. Ütle talle, et ta saab sellega hakkama, mis tal parajasti käsil on. Ta vajab sellist toetust väga. Ja just nimelt sellelt naiselt, keda ta jumaldab — sinult!

2. Ole hea kuulaja

Naised on eelkõige alati head rääkijad. Aga ka meestel tuleb lasta rääkida. Kuid neid tuleb selleks julgustada, sest mehed ei hakka tavaliselt suvalisel hetkel mingit oma probleemi analüüsima. Palu, et ta sinuga oma muresid jagaks ja ole valmis kuulama. Kasvõi tunde, kui vaja.

3. Tee tema tavalisi koduseid toimetusi temaga koos

Vaata temaga koos mõnda ta lemmiksaadet või aita autot parandada. Ta naudib seda, kui sa tema asjade vastu huvi tunned. See lähendab teid palju — tegelikult on ka nii, et parimad hetked juhtuvad just kõige tavalisematel päevadel.

4. Tee talle komplimente

Komplimendid on äärmiselt innustavad, on ju nii? Keegi ütleb sulle midagi ilusat ja sa tunnedki end kohe parema või ilusamana. Komplimendid on toetav žest oma kallimale, öeldes, et ta on parim ja et sa usud, et ta saab kõigega hakkama. Komplimentidega on ainult see asi, et neid ei tasu teha siis, kui sa päriselt nii ei mõtle. Võltskomplimente on lihtne läbi näha ja need teevad teie suhtele kahju, mitte kasu.

5.  Hari ennast tema eriala ja huvide suhtes

Kindlasti mõjuvad osad asjad, millest su kallim räägib, sulle nagu hiina keel. Aga kui sa uurid nende asjade kohta ise ja küsid oma kallima käest üle nüansside kohta, mis sulle arusaamatuks jäävad, siis ta tunneb end sinu jaoks tähtsa ja hinnatuna. Isegi kui sulle tundub tobe tema jaoks nii iseenesetmõistetavaid asju küsida, siis ära muretse, tema ainult naudib nende asjade sulle lahti seletamist ja on õnnelik, et sa tema huvidest nii palju hoolid.

6. Usu temasse

Kõige tähtsam on see, et sa usuksid oma kallimasse. Näita ka välja, et sa usud, et ta teeb need asjad, mis ta ette võtab, parimal moel ära. Seda on lihtne teha, aga sellel on uskumatult võimas tulemus. Kui su kallim näeb, et sina temasse usud, siis tunneb ta, et terve maailm on tema (teie ) ees valla.

Kui sa neid kuute lihtsat asja oma kallimale pakkuda suudad, siis kestab see armastus igavesti. Jõudu!

Allikas: Allwomenstalk